Pages - Menu

dimarts, 4 de gener del 2011

Triant Bici

Com se pot arriba a complicar es tema...


Sí, ja sabeu que he estat mirant bicis i que no he volgut dir res fins que no estigués tot fermat. Tot té una raó de ser... Varem fer gestions i gestions i moltes vegades sense profit, o amb pèrdues i tot! (una de ses vegades, en Pere ja havia reservat material per un quadre en concret i llavor es distribuïdor ens va tornar arrera es tema!). Com que pareix egoista per part meva no voler-ho dir, aquí ho teniu tot. Triant sa bici, m'he arriscat bastant, un model nou, amb una geometria diferent a la resta... Tant arriscat que si a algú li agrada per ell, esper que la demani ara amb jo, tirant-se a sa piscina. Això d'esperar a que arribi per provar-la i llavor fer sa rèplica podria desencadenar sa vena Slayer (assessina) que tots duim dins, JOJOJO ;-)


Primera idea: Titus El Guapo. Màquina lleugera i baixadora. Molt bons acabats, i bona pinta. Problema? Es fabricant va tancar una setmana després de que jo demanàs preus... Joder, és per pendrer-ho a rialles, jajaja

Ibis Mojo HD: Lleugera, resistent, rodadora, i bon comportament general. Problema? Un preu un poc desorbitat i es distribuïdor mos va dir que ens guardava un quadre i al final el va vendre a un altre... Descartada perpètuament, de sa ràbia! Grrrrr!

Norco Range: innovadora, amb una geometria que promet molt, lleugera, amb molta capacitat d'absorció.. Problema? Ja no té distribuïdor a Espanya. L'any passat sí que en tenia! Cágate!
Rocky Mountain Slayer 2011: quadre super alleugerit comparat amb les versions anteriors, posant-se a primera linia. Sistema de suspensió molt millorat, que absorbeix i pedaleja bé. Geometria molt innovadora (un poc arriscada diria jo). Aquesta és s'escollida!! Esperem que vagi bé! 




Salut a tots!

5 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ya has cantaooooooo!!!!! Jejeje crec k fas una molt bona eleccio!!! A disfrutar-la!!!

Anònim ha dit...

Pens que no t'equivoques, sa bici es guapa que te cagues fa olor a pepino pepino!! cuant la tenguis ja farem una piquedeta baixant és castellet pot ser que te guanyi!!! jajajajaja esper que la disfrutis molt!!


saludos jaume

Unknown ha dit...

Esperem que vagi bé!!

bielingo ha dit...

Ole, ole.

Quina llàstima lo de sa Titus... es bruuuuuuutal!!

Una rocky, és una rocky. 100% Canadian, la cuna del mtb. Crec que has fet molt bona elecció. A més, he mirat preus i tampoc són massa desorbitats.

Abans, les Slayer tragaven una barbaritat. Ara suposo que els han fet un poc més completes (esperem que segueixin tragant!).

T'has fixat en que el cuadro es molt, molt parescut al de sa Giant Reign d'enguany també? O només són coses meves?

Unknown ha dit...

Sisi, és quadre, de formes és parescut a nes de sa Giant, amés de tenir un punt a sa Norco, lo que sa Norco té corbes més pronunciades a sa tuberia... Jo crec que les fan amb es mateix programa, jajajaja.... Lo que respecte sa Giant, es sistema de suspensió no té res a veure, ja que Giant empra Maestro (rollo VPP) que va un 10!

Bueno, para gustos, colores, jejeje...

Ah, per cert, es preus de ses bicis montades no és desorbitat, però no t'enganis, duen un montatges molt "bàsics". Sa que val 3600€ duu X7 complet però amb es canvi de pinyó X9... per es preu que té, es components no estàn a l'altura i és que es preu des quadre tot sol és com es d'una Tracer (Intense) i això no perdona!