Pages - Menu

dijous, 13 de gener del 2011

Altitude

A la fi entenc perquè hi ha gent que li agrada tant anar a pescar, jejeje ;-)


Rocky Mountain Altitude RSL from Rocky Mountain Bicycles on Vimeo.

6 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Si Si Si, a mí particularment no m'agrada anar a pescar, pobrets els peixos no???... però sa bici, s'entorn i aquests petits botets.... m'han posat com una moto!!! Jajajaja

Per cert al.lots ja tenc el disagnóstic del Dr. Teo Cabanes (sería millor dir del Dr. Marí que és qui m'ha explicat els resultats).

Bueno resumint, que no que tenc res que no es pugui salvar amb molt d'entreno, clar molt més del que pugui necessitar algú "normal", però amb quatre directius clares que m'han donat, estic super motivat a intentar-ho. Sa putada és que tal i com me pensava, suposarà igual no poder compartir rutes fins d'aquí uns mesos, quan tengui la mínima forma física necessaria per tal de tot i respectar les ppm que no m'hageu d'esperar massa estona, ;))

Fins aviat!

Unknown ha dit...

Estic molt content Miquel...

De totes maneres, que sàpigues que a jo no m'importa anar a un ritme o un altre. De fet, amb lo que estam preparant de UTST, és bastant millor que vagi baix de pulsacions perquè me tocarà correr cada cap de setmana (de tranquis) i si amb sa bici vaig enxufat no ho podré complir... O sigui que per jo podem anar a rodar sempre que vulguis (quan arribi sa rocky -alias "mosca vironera"-), no importa que vagis a entrenar tot sol

Bé, una vegada dit això, cuida't i mos veim aviat! ;-)

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Guay tio moltes gràcis! Ho tendré en compte i et diré de quedar,(faltaría més, però no per veure't a tu, jejeje sinó per veure es maquinón!!! jajajaja), és broma!

Ja vos contaré s'evolució però ja vos dic ara tenc dos mesos fins el próxim exàmen i he d'entrenar de valent per veure si es produeixen els canvis com ells esperen, si no es produeixen és que alguna cosa va realment malament i llavors ja me preocuparé, però ara per ara a donar pedals però al ritme que toca, sin pasarse la barrera.

Fins aviat!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Per cert al.lots, des d'aquí vull enviar una despedida a la que ha estat la meva segona bici "doble", l'Spyci que avui pasa a mans d'un amic meu per mostrar-li tot el que ha aprés de mi. I jo prometo ser fidel a partir d'ara a la meva Uzzi (alias "Luzzi") io espero m'ensenyi tot el que va aprendre amb en Vicenç jejejejejeje! Per cert Vicenç necessito una pegatina d'ermassets per sa bike, en queda alguna???

bielingo ha dit...

"Mosca vironera"... Jajajajaja!!!

Miquel... que et puc dir que no sàpigues... Només recordar-te que, igual que en Vicenç, podem sortir totes les vegades que vulguis al ritme que marquen les teves pulsacions.

Fins aviat!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sou uns carinyos, com vos estima al.lots!!! No sabeu lo importants que heu estat, sou i sereu per a jo. Pedazo de bona gent, de bons amics i persones. Sé que ho deis de tot cor i ho tenc en compte però també és cert que ara per ara me convé fer feineta tot sol en un bon grapat de sentits i un cop estigui a puesto vos ho faré sabrer per començar a rodar. Moltes gràcies a tots i que sapigueu que també me teniu pel que volgueu!!!! (torrades etc... incloses jejejeje)

Lo de mosca vironera estic segur que li pega que te cagues, que bó Vicenç!