Pages - Menu

dimecres, 22 de juny del 2011

Ruta,xilaut,piscina,dinar...nos esteim tornant bojos o que?

Dissabte dia 18 de Juny teniem previst un dinar ermassater a ca’n manent, la cosa era sortideta cap a son malfarit`pujar cap a son marill i tornada per bunyoli , fins aquí tot be.Els valents erem: Pinxo,Busquets,de la Cruz,,J.Ribas,Sergio,Mara,,Mara Junior i Castro.

Visenç.Corse,Miquel,Patau i Bernat no vengueren per problemas técnics encara que després en Miquel i en Visenç vengueren al dinar perque no se volien perdre la bauxa.

Nos verem al passeig a les 8:00h i después d’un cafetet començarem a posar en dubta si la ruta triada seria la bona (en Pinxo duia el dia cruzat i res l’hi anava be , una margura total).Partirem cap a son Ferrà i un servidor cavilava una volta on se en crua de en Pinxo li anas be.Se me va encendre la bombilla i se m’avia acorregut una volta xula , llarga i sobretod molt cansada.Agafarem cap a l’ermita rinxo ranxo i d’allá directament a les antenes , ja saveu es grauet un cristo pero be.Arribada a les antenes i baixada cap el pouet, Son Fava , ca el metge i grau de Puigpunyent aquí a n’aquest tros primera pana, en Sergio fa parxe “res d’importancia“.

Pensau que encara HI havia en Pinxo donant creu.a nen de la Cruz.Del grau de Puigpunyent per avall cap al poble, que si molt de esfalt,que si no HI ha adreseres una verdadera en crua (Pinxo).Arribada a Puigpunyent i cap a Galilea, aquí el sol ja començava a picar de valent, segona pana SA meva tija pija peta no puja ni davalla (Un fastidio).Agafam el camí que va al Burotell un camí molt xulo i la baixada espectacular, picades entre nosaltres que en cualque moment a un servidor el dugueren al limit.Turada al pou repostada d’aigua, dues barritas.Tercera pana en Castro fa un parxe AMB un garrot que pareixia una taxa.Ja comença a ser bona hora, partim direcció son Gual i no teniem molt clar si pujar per Vergeloro o per Bunyoli, aquí en Mara va DIR Bunyolí (Socorro).Jo començava anar ben tou i savia que o pasaria puta (Aixó pasa per fer bravates i no sebre dosificar).Pujam el Bunyoli a una bona marxa i en grup peró a la meitat un servidor va començar a perdre fuelle i va aver de fluixar marxa i agafar-so en bones (la calor savia imposta ben forta,eren aprop de la 13:30h)

Peró la gent savia que en arribar nos esperaba una bona recompensa :piscina,xilaut,dinar i la família, una verdadera locura,Imagineu en menos de dos minuts ja esteiem en remull i después d’aquesta caxo volta i el calor passada aquella aigua semblava oro bendito,a partir d’aquí bon dinar molta cervesa, rialles,trull i limónchelo per un tubo.Crec que el dia va ser complet , en Pinxo ja esteia content i la gent va disfrutar de lo lindo.

                                                               És fotud és Gravet
                                                                    S'ermita
                                                                 Que wapo......que és el Galatzo
                                                Aixó és Espanya 3 que en fan i 3 que miren
                                                              Passar.....4 euros
                                                                A von putes devem estar?
                                                                       Abrevadero       
                                                                        Racings teams
                                                                Que és aquest líquid? (Aigooo)
                                                                      Esas son mis chicas
                                                                      Bauxa
                                                                     Més bauxa
                                                                        Mél
                                                                  Melassa
                                                                  La benzina dels ermassets
                                                           El del chupete no és el nin

6 comentaris:

Mara ha dit...

Bona crònica !!!

Volta ben dura i un super dinar i no en parlem de les postres...

Però el millor de tot va ser la companyia, la piscina i el Limonchelo.

Gràcies Jaume...

Mateu ha dit...

Molt bé Jaume!

A en Sergio i a mi ens va costar moltissim pujar Son malferit, ja anavem tocats, ja m'imagin vosaltres per pujar el Bunyolí...

Salut!!

Joan de la Cruz ha dit...

Molt bona Jaume!! he rigut molt amb "mis chicas" per cert tenen poc pèl al cap i molt al pit, però no estan mal·lament.
Moltes gràcies per tot, per la volta,(per molt que digui en Pinxo)la companyia, el lloc, l'organització, la menjua tot va esser un 10. Gràcies a tots i a la famili Busquets, fins aviat.

bielingo ha dit...

Cagondell! Vos fermaré un ferretó!!! Una llàstima no haver vengut a la volta amb voltros...

El "xilaut" va anar mel. El menjar collonut, la piscina ideal i la companyia, encara millor. Gràcies Jaume!!

Ahhh... jo vull un poster amb sa foto de "mis chicas"!!! O igual podem fer un calendari ermasset d'aquests de poc pel al cap i molt al pit...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Molt bé Jaume, una crònica ben divertida!!
Jo només puc parlar del dinarillo i l'ambientasso, i tot i que jo estava un poc deslluit (no me trobava massa bé físicament) vaig disfrutar del bon rollito i me va donar forçes per anar-me recuperant!! I les postres... quin gustazo!!!

Crec que vegent el que contau i que la calor comença a espitjar fort, ens hauríem de plantejar començar a fer alguna nocturna o supermatutina (recordo que un dia vaig sortir amb en nando a les 5 del matí i arribar a a casa a les 9h havent fet una bona ruta de 4 hores no té preu!!!) Ara bé aixecar-se prest costa molt!!!

Mos veim aviat!

Unknown ha dit...

Jaume, ets un crack! Me xap amb ses teves cròniques!