Pages - Menu

diumenge, 4 de maig del 2008

Tossals Verds - Cúber - Gorg Blau - Comasema - Orient - Alaró - Lloseta

Rebention

En Pere (a sa vostra esquerra), està més destroyer que mai i mos va exprimir fins que vam acabar es menuts. 5 hores i mitja de ruta extremadament tècnica, dura i en algunes ocasions intransitable. Com a part positiva direm que els paratges dels que vam poder gaudir ens van fer adonar de que tenim molta més illa de lo que a vegades pensam i de que val molt més del que la valoram.

Aquí mos teniu rollo Los Chichos anant cap a Lloseta. "El de en medio de los Chichos", que és en Nando, custodiava sa Felt Redemption amb que Niu Wave ens va cedir com a bici de proves. En Biel no surt a sa foto perque el vam fermar a nes capó perque mos anés fent fotos durant es camí...

En Miquel, qui mos esperava a Lloseta amb en Pere, -està rollo Lorenzo Lamas- va ser assignat provador oficial de sa motxila d'hidratació + espatllera de Deuther que també ens va facilitar en Pere de Niu Wave. Ja que ell habitualment duu casc integral i té problemes per dur-lo ben subjecte junt amb ses proteccions, fou es més indicat. Sa seva valoració va ser molt positiva, però deixarem sa crítica en ses seves mans :-P
Com veis a sa foto, ens trobam a punt d'iniciar sa pujada cap a Tossals. En Pere anava sobrat i volia atravessar sa barrera fora obrir-la. Sort que en Biel l'anava controlant. Aquí tampoc surt en Biel perque està just darrera en Pere que l'aguanta per evitar que se posi a fer-nos alguns dels seus sprints infernals.

Primera prova superada. Ses rampes inicials -que pensavem que serien lo més dur de sa volta- ja eren història. En Miquel està ara rollo Wade Simmons després de superar un tallat de 10 metres i en Mara s'anava reservant perque no tenia clar que faltàs poc. I no faltava poc. De fet només haviem superat un 3% de lo que ens quedava! Filosofia Pere: "si ha de ser suau, me qued a cameva" .


I ja som per es Refugi. Per a nosaltres un refugi és una zona on et pots protegir quan et trobes lluny de sa civilització, no un restaurant on pots menjar paella i arribar-hi en cotxe... Incompresos i per tal d'ofegar ses nostres penes i oblidar-nos d'aquest món que està plè d'injusticies com refugis de Pa amb Fonteta, vam demanar sa botella de 3 caires, herbes dolces, Anna de Codorniu, 3 combinats de Barceló, un perrito i 2 sandwitch de pa amb Nocilla. En Biel no surt, perque era a cercar es brou.


Després de superar sa zona més tècnica de després des Refugi ens vam trobar amb un plà no-tant-tècnic on vam provar un poc es funcionament de sa Felt, intercanviant-la. Sa Redemption és una bici molt àgil, ràpida de reaccions, manejable i amb molta capacitat d'absorció davant impactes. Ens va agradar en general per sa seva capacitat de fer excursions (per geometria), facilitat de pedaleig i tacte de suspensió freeride. Sobretot sa suspensió de darrera impressiona. Tot això quedarà explicat amb més precissió s'article sobre sa Felt.

Travessar un torrent amb aigua, amb sa sequera que vivim i amb sa calor que ens acompanya sempre motiva. Ja ens acostavem a sa zona més alta de sa ruta! :-)

Ja som a sa zona Cúber - Gorg Blau!! Ja haviem acabat tot es menjar i pràcticament s'aigua per lo que Biel va cridar a un contacte seu que maneja helicopter i ens va amollar un càrrega damunt :-P
I aquí ja haviem arribat a sa zona més alta! Final? No! Ens quedava baixar, enllaçar amb Comasema per un camí de cabres, arribar a Orient, d'Orient anar cap a Alaró i d'Alaró cap a Lloseta! I perque no vam fer més fotos? Com podeu veure a aquestes darreres, ja ens haviem torrat, no teniem ni menjar ni aigua (a nes Gorg n'hi havia molta però hi havia un helicopter pescant i no era plà) i no ens vam aturar a fer cap altra foto...

I això és tot lo que vam ser capaços d'exprimir sa bici es dissabte! Ja se sap, lo exclusiu té un preu i si voliem cobrir s'itinerari amb bici haviem de rapar. En aquell moment, va ser fatídic, però crec que ara que ja ho hem paït, molts estirem d'acord en que va valer la pena s'esforç.

Fins sa propera excursió!

P.D.: Biel, te volem sentir cridar Spicy!

8 comentaris:

Nan ha dit...

Po zi, estic d'acord amb tu Vicenç, va ser molt dura i llarga aquesta ruta, 42 km, mos va deixar fet pols crec que a tots, menos a n'en Pere que anava sobrat, pero despres dius: ostras lo que hem fet, i te sents orgullos. Se pot dir aixo de "prueba superada". Si me deixau no anire mes per Tossals fins... no ho se, domes sentir es nom aquest ja estic cansat (es broma). Menos mal que els comentaris d'en Vicenç han fet aquesta volta mes divertida.
Ermasseeeeeeeeeeeets.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Dia a día es confirma que som l'òstia!! ERMASSETS!!!!!! Molt bon reesum de sa volta, la fa semblar menys dura del que fou. Baix el meu punt de vista, massa pujada per tan poca i fàcil baixada. Ara només pensava que si volguéssim anar a netejar aquesta ruta..... crec que moriríem en l'intent directament, jajajaja.

Aprofito per recordar-vos que intentaré montar aquesta setmana una sortideta per dissabte qui ve per Sóller que és sa FIRA i estarà plè de gent (Boooooop, boooooop)
Ja faré un post amb la proposta mem si pot anar bé! He d'exprimir els darrers moments de fadrí!!

bielingo ha dit...

Joe nois... quina llàstima no haver vingut. M'encanten aquestes rutes èpiques.

Per cert, veig que en Miquel vol preparar una ruta per Sóller per dissabte que ve... i he mirat el calendari del club i toca sortida oficial per Bunyola...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ostia no hi havia caigut!!! Bé tranquis, jo encara no sé com està sa piscina de ca els meus pares,lo únic és que sinó ja haurà de ser a finals d'estiu per poder fer aquesta combinació. Igual val més que directament ho posposem per finals d'agost, ja que jo començo a tenir una mica més de trull amb lo de ses noçes. Voltros direu, no voldria fotre es planning a ningú!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Per cert Mara igual m'hauràs de convidar a berenar.... encara vens sa Kona??? Idò ves pensant quina bici comanes perque.....

Unknown ha dit...

Mem si vens sa meva també i te convidaré a cubates i a hamburgueses

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ho estic intentant, avui provaré amb un altre sector de mercat (sólleric) mem si cola

Unknown ha dit...

Va bé, va bé... ja sé que és més mala de vendre, és lo que té lo "handbuild in canada" :-P