Pages - Menu

dijous, 13 de novembre del 2008

15/10/2008 - Biniaraix

Sa cosa pinta bé per aquest dissabte. Sa ruta prevista pel nostre sherpa de sóller (el nostre estimat Miquel) és la següent: Sóller - Mirador de ses barques - Comuna de Fornalutx - Túnel del puig Major - Pla de cúber - Coll de l'Ofre - Descens del coll - Descens del barranc de biniaraix (el plat fort del dia).

Crec que podem quedar a Sóller (on sempre) a les 8:30 h. Crec que, anant tira tira, fent fotos, videos, etc... tenim marge per després arribar d'hora a l'altre plat fort del dia... la TORRADA!!

He estat mirant prediccions de temps per dissabte, i pareix que no ha de ploure. Aquí vos deix unes fotos que va fer en Nando l'any passat per es barranc de biniaraix... No crec que ho vegem tant ple d'aigua... però no hem digueu que no seria una passada...






14 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Si segueix ploguent així fins demà i amb sa neu que potser que hi hagi al puig major quan s'espassin els núvols pot ser una passada de volta pel paissatge.

Ara bé com estigui tan banyat com a ses fotos crec que convendrà improvitzar un canvi de ruta, que podría ser (però no conec el camí) anar de cap a ses antenes de Alfabia i baixar al coll de sóller.

bielingo ha dit...

Res, res. Encara que estigui banyat hi baixam!!. Ja anirem un poc més tira tira. A més... duim proteccions... jejejeje...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Joer Biel te veig lanzao, jo en canvi crec que aniré alerta a posar un peu al terra, jajajaja perque quan el poso ja veus el que passa...

Unknown ha dit...

Bé, be, ja ho veruem dissabte... Joder Nando, vaja fotos...

Nan ha dit...

A quina hora i a on quedam per carregar bicis?

Ses fotos si han sotit guapes es perque es puesto es molt guapo, si tengesim temps podriem fer fotos tipo aquestas pero amb ses bicis.

bielingo ha dit...

Hola nan. Podriem quedar a les 8. Lo que pasa es que encara no se com organitzarem el tema de cotxes. Si de cas avui horabaixa ens anam cridant i ho arreglam.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo recolliré a en Pere a Can Penasso a les 8'00, amb voltros mos veim a les 8'30 a Sóller. Crec que convendrà anar abrigadets, perqued bufarà ven del nord.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sembla que el temps ens respectarà

45% de probabilitat de pluja, 9 graus de mínima, intervalos nubosos i vent de 29Km/h. Esper que no siggui de frente, jajaja!

bielingo ha dit...

Jajajajajaja.... si, perquè si et fa perdre l'equilibri, i has de posar un peu a terra... ja l'hem feta!!!

Jajajajaja!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ca ca ca ca cabró, com te pases ja veuràs ja, a sa trialera de pujada al coll de L'Ofre no t'hi vull veure posar un peu, eh???!!! jajajajaja

Per cert pensau a agafar els banyadors per si algú s'anima a pegar una sota baixant es barranc. jajajaja

bielingo ha dit...

Jejejeje... tranqui. Sa trialera de pujada està controlada... ;) Es problema son ses de baixada, que soc un patan.

Mara ha dit...

Si voleu jo tambe puc dur el meu cotxe, ja que crec que si som tanta penya no hi cabrem tots amb un.

Deis alguna cosa.

Fins dema a les 8h.

Unknown ha dit...

Jo crec que si dins sa furgo de s'equipo A hi cabem, a ca una puta anar amb 2 cotxos... M'apunt a fer de Boby i anar a darrera tirat amb una manta :-P

bielingo ha dit...

Confirmat. Quedam a les 8h a nes Passeig. Carregam bicis i partim.

Fins demà.