Pages - Menu

dimecres, 5 de novembre del 2008

PEDALS DE FOC

Després de 5 dies de rodar per el contorn del Parc Nacional d’Aigües Tortes, es pot comprendre perfectament perquè aquesta ruta es diu Pedals de Foc… Una mitja de 45 Km/dia per pistes forestals, camins de muntanya, carreteres secundàries (o terciàries), amb 6000m de desnivell positiu acumulat (amb ports de muntanya de fins 2200m amb un desnivell de 1200m durant 12 km), els pedals de les nostres bicicletes treien foc!!

Les vistes, l’entorn, els camins, el menjar, els animals lliures (vaques, cavalls, cans) són uns quants dels motius per decidir-se a fer aquesta sortida, per si el principal (rodar amb la bicicleta de muntanya) no fos suficient.

En aquesta ocasió, els Ermassets que hi anarem, vàrem tenir relativa sort amb el clima. Excepte el viatge d’anada amb el vaixell, que es movia més que el “barco vikingo” del ram (amb mareig i rojada inclosa) i la tercera etapa, que era l’etapa reina amb pujada a 3 colls de més de 2000m i que ens va ploure de valent des de el primer coll fins al final de l’etapa, els altres 4 dies vàrem gaudir d’una agradable i fantàstica temperatura per disfrutar més del la volta.

Resumint i per no enrollar-me més, una experiència única (i esper que repetible) que recomanam a tothom. Disfrutau amb les fotos!



Peter Trias

5 comentaris:

bielingo ha dit...

Quina enveja!! I quins camins més xulos!! Mem si per l'any que ve podem montar un bon grupet per anar-hi.

Gràcies per compartir ses fotos.

Fins aviat.

Nan ha dit...

Joder, quin puesto mes guapo, amb rao en Peter estaba fort s'altre dia, si se va pujar ports de 2000m.
Hem de fer algo l'any qui ve.

Unknown ha dit...

Volta a Eivissa, si o si... I llavor ja veurem si podem fer més coses...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Eivisa, Menorca, Pedals de Foc, pedals d'occitània, Camí de Santiago... me dona igual tanmateix aniré es darrer, jajajaja. No ara en serio, m¡apunt a lo que sigui. però especialment la de pedals de foc me fa molta il.lusió!!

Enhorabona Peter!!!

Peter ha dit...

A mem si feim un bon grupet i feim una escapada guapa!! I si hem de repetir destí... ja me va bé!!