Pages - Menu

dilluns, 3 de novembre del 2008

Sortida des Club: dissabte 01/11/08 "George Sand"

Idò sí!!! Ha arribat s'hivern??? Terra banyada, fang, bassiots, i unes bicis més brutes que ses altres... (qui entrena més....????).

A les 9h i ben puntuals ens trobarem en Mara, en Biel, en Nan, en Vicenç, en Peter i un servidor, a plaça per tal d'emprendre sa ruta programada des club, que ens havia de dur per sa costa de cap a s'urbanització de George Sand, visitàrem el mirador que hi ha i que ens ajuda a fer-nos una idea del descens que ens espera.

Un cop a l'inici de la baixada, en Miquel ( o sigui jo) no va tenir millor idea que provar unes ulleres per baixar que al final s'acabaren entelant i no hi veia de cap bolla ( s'hauran de fer modificacions, jejeje) però ses rialles foren molt sanes. Proteccions posades ens arriàrem per avall i abans de fer es primer i únic video de sa sortida... foradada!!! Resulta que en Mara no va tgenir millor ide3a que comentar que feia estona que no havia tornat a foradar. No al.lots, això no ho hem de fer perque només cridam al mal temps. Al final foren dues ses foradades d'en Mara i una d'en Nando.

Sa baixada de George Sand va acabar essent un poc decepcionant, ja que no vam arribar a agafar el ritme, trobàrem uns 7-8 pins atravessats al camí i molts d'altres per ses voreres, es veu que el temporal d'aquests darrers dies ha fet maig per sa costa nord de s'illa. Els creuàrem com poguérem i per amunt cap a enllaçar amb el camí de sa volta des general per anar a buscar el camí des correu. En Peter que va anar tota sa volta com una fletxa seguint i aguantant el ritme d'en Vicenç, en Mara i en Nando, es va despedir a sa carretera de banyalbufar i va pendre directament cap a Esporles, cal fer menció de la notable millora d'en Peter que se li ha notat després d'haver arribat de fer sa Pedals de Foc. Sí senyor un 10!!!




S'ascens de sa volta des general al camí des correu fou mortífer per alguns que no anam tan sobrats, però d'altres com en Vicenç i en Mara... qué podem dir.... no tenc paraules, tan és si anam per amunt com per avall, ells sempre son davant, patint més o menys p´erò sense posar un p..... peu. Enhorabona!!! En esser gran vull ser com voltros!!

Sa baixada cap a esporles pel camí des correu estava que ni figa ni rem, ni banyat ni eixut, no et podies confiar i havies d'anar amb tots els sentits i tot el tacte possible.

Total una bona sortida, amb un temps que aquest cap de setmana sí que ens va respectar. Com sempre per cortesía d'en nando aquí teniu el perfil i quatre dades de sa volta. Fins dissabte que vé!!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei, molt bones ses fotos sortint de s'arbre! Jejeje... Per cert, Miquel: ES RODILLOOOO!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Val tranquil miraré de cridar-te un capvespre d'aquests, o avui o demà per recollir-lo. No passis pena, si pots diguem a quina hora t'ha d'anar millor i ja està.

bielingo ha dit...

Hola companyeros. Vaig disfrutar molt el dissabte. Crec que va ser una ruta bastant completa, amb un parell de bones pujades, i dues baixades interessants. Una llàstima els pins que vàrem trobar a la baixada de George Sand. Tal vegada hauriem d'avisar a qualqú per retirar-los, perquè sinó, estaran allà "in eternum".

Una altra cosa. He mirat sa previsió del temps i pareix que la cosa ha de millorar els propers dies, i que pel cap de setmana, no hi haurà mal temps. Que vos pareix si preparam la torrada per aquest dissabte? Com ho teniu?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo el dissabte ho tenc bé però el diumenge no, ja que hi ha chafarrancho de combate al refugi de cans d'esporles i he d'anar a donar un cop de mà.

Com ho faríem? sortida amb bici i quedada amb ses dones a s'ermita??

Nan ha dit...

Miquel, molt bo es comentari de sa ruta pero, ¿te puc fer una correccio? Quan pujarem era es cami de s'erbossar no sa volta des general, i quan dius de que en Peter va seguir es ritme d'en Vicenç, en Mara i jo, t'equivocas, a jo casi me surt es cor per sa boca de seguir es ritme dels dos "sherpas".
Una altra cosa, jo aquest cap de setmana estare per Pollença, o sigui que no podre anar a sa torrada.
Uuueeaa.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Uuuuueeepp idò!!! mem en primer lloc gracis per corretgir-me perque es veu que vaig acabar tan fet posl que vaig fer sa crónica asfixiat, jajajaja. Tens raó!! Per altra banda consider que sa torrada és un event prou important com perque hi siguem tots. Així que vos faig una proposta indecent... Feim una torrada a Sóller a casa dels meus pares el dissabte qui vé no s'altre (15/11/08), és més podem quedar un horabaixa per comprar el menjar i jo el pujaré a Sóller, ho tendrem a punt per torrar i només haurem de fer el foc. Jo ho parlo amb els meus pares mem si no hi tenen trull i així tenim un lloc a cobert, podríem fer sa ruta aquella en que baixam per biniaraix i llavors dinam a casa. I així matam un parell d'ocells d'un sol tir. I ses dones que venguin si volen a s'hora de dinar. Ja concretaríem més detalls a mesura que s'atraqués el dia, però això sí hem de ser tots!!!!

bielingo ha dit...

A mi em pareix perfecte Miquel. Podria estar molt bé.

Unknown ha dit...

Ok, jo vos contest divendres! (Encara no tenim horaris de la setmana que ve...)