Pages - Menu

dilluns, 23 de març del 2009

Sentint el FLOW!!!!!!

Ei Ermassets i Ermassetes, venguts i per venir, això no és sa crónica de cap sortida, no es sa crónica d'una d'aquestes rutes que en fotem, ni preten ser un resum de res en especial, sinó que només tenc intenció de fer públic el que crec que tots pensam cada cop que ens reunim, ja sigui per torrar o per donar pedals: es FLOW !!!!
Sí, crec que aquest concepte resumeix sa sensació, el regust, l'estat en que ens trobam quan feim festa junts. Quin bon rollito, quina coordinació, QUIN MENJAR, QUINS POSTRES!!!

Des d'aquí sa meva més cordial enhorabona als cuiners i cuineres,

als promotorsals anfitrions, als cansals fotógrafs, però molt especialment a en Baltasar, que ens va saludar rollo "Jurassic Park" que posava sa pell de gallina, des d'aquí li vull dedicar amb molt de carinyo un: hooooooooolaaa (vease l'entonació que li posa en Pep, jejejeje).

Al.lots això és un gust-azo!!!! Que per molts d'anys poguem seguir disfrutant d'aquests banquetes, d'aquestes sortides en btt, o del que se'ns ocorri.

Salut a tots/totes venguts i per "venir" (ese Xavier que encara està en es forn!!!!)




Una abraçada i moltes gràcies!!!!

9 comentaris:

Nan ha dit...

Estic d'acord amb en Miquelet, despres d'una bona volta va be juntarnos tots i fer un poquet de caxondeo i tornar a agafar els kilos que hem perdut amb sa bici.
Que no turi aixo.

Mara ha dit...

Hoooooola.

Que aixo no s´acabi mai i el que ens vulgui mal que rebenti.

ERMASSETS POWER!

bielingo ha dit...

[Baltasar] Hooooooooooooooola!!!

Di que si Miquel. Sa veritat es que ens ho pasam de conya quan montam un sarau d'aquests.

En Xavier ja es frega les mans pensant en lo bé que s'ho passarà.

Que no decaiga!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Que no se rompa la nocheeeeeee, que nooooo se rompaaaaaaa!!!

Jeje


SOM COLLONUTS!!!!!

...i en Baltasar va respondre....
iiiiiiiiooooooooooiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooo

Unknown ha dit...

S'ha de dir que s'excursió només va ser per entrar en gana... I com que hi havia molt de menjar va fer falta una pujada de 3 hores i una baixada de 1... Jajajajaja... Joder quina torrada més collonuda: bon menjar, postres, ambient saludable, en Baltasar, s'aspersor de Falcon Crest... En voler en feim una altre!!!

bielingo ha dit...

Jajajajaja!! No recordava lo de "Falcon Crest"....

Boníssim!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Per cert heu vist sa foto on na Marta li estira els calçons a en Vicenç?? Fixau-vos bé en el marge esquerra de la foto, hi ha una espècie d'holograma humà difícilment desxifrable si és algú conegut que s'identifiqui, sinó que avisi per una altra vegada i el convidam a un bon botifarró!!!

Que bó lo de l'espersor rollo Falcon Crest! Qui sap igual l'holograma és de Angela Chanin

Joan de la Cruz ha dit...

Bones Ermassets!!! No puc afegir res als comentaris de dissabte, nomes subscriure tot el comentat i donar-vos les gràcies per la jornada tan agradable, especialment als Tracer. Per que això no aturi, fer-vos saber que aquest dijous farem la primera pujada “ciclogastronòmica” al Castell d’Alaró, partirem damunt les 18.45h cap Alaró, pujada-sopar(restaurant es Verger)-descens. ANIMAU-VOS!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Bueno bueno bueno, com mos ho montam, crec que podeu comptar amb jo, ja em direu com quedam (hora i lloc), ja poso a carregar els focos.