Pages - Menu

dijous, 26 de març del 2009

Bicis Robades

Mala Gent per Esporles

Com diuen, hi ha de tot per tot. Sempre ha de rebre algú i fa una temporada ens toca als que anam en bici. Resulta que en un periode de 2 setmanes han desaparescut 2 bicis de dins es poble. Però es cas és curiós perque no ha desaparescut perque l'amo l'ha deixada aparcada en mig des carrer. Han desaparescut de DINS SES CASES des propietaris. Per aquest motiu, pensam que qui les ha robades sabia on anava i possiblement sigui d'Esporles o conegui a gent d'Esporles.

Una d'aquestes tenc entés que és una Mondraker Curve color cel amb forca blanca. S'altre és una Kona Coiler Supreme, de sa que vos pos una foto abaix. Pregam que si les veis aviseu tot d'una deixant un missagte a aquest blog o enviant un correu a en Guillem (guillem_stinki09@hotmail.com)

A veure si hi ha sort!



9 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

S'ha d'estar sonat per fer una cosa així!! Els propietaris poden estar segurs que si les veim els ho direm, de totes formes haurem de fer com els surfers, fermar-mos-les al turmell, fins hi tot dormint.

Ánims a en Guillem i companyia!

bielingo ha dit...

Estirem amb els ulls ben oberts.

En cas de que es mamon que l'ha robada ens llegís, l'hi puc dir que més l'hi val que no el descobreixin... perquè sa que li caurà damunt pot ser grossa!!

Ànims als afectats!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ahí ahí Biel, millor que no el trobem, perque es pot montar la de Dios!!!

Jeroglificament: li ficaríem una
T---M pel C-L. Per exeple!!

Unknown ha dit...

Crec que val més que la deixi aparcada davant es quarter, toqui es timbre i se piri

Mara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mara ha dit...

He sentit rumors de que han trobat a Esporles, a la casa d´una senyora una vintena de bicicletes posiblement robades i ara la policia ho esta comprovant. Tal vegada si hi ha sort sortiran.
Conec un "xavalin" del poble que fa uns mesos tambe li van robar la bici.
Ja vos dic, son rumors i a un poble ja se sap. Si se mes coses ja vos informaré.

Hi ha una sortida per dema dissabte organitzada per en Juan Carlos de Mountain bike Tours (ex-Bimont), que surten a les 9h desde la Granja d´Esporles, y tenen hora de arribada prevista a les 13h. Aniran a fer una volteta per el Galatzo passant per la Campaneta i fins a Estellencs.
Per els que els pugui interesar. Si trobau ens podriem juntar amb ells i mirar d´esser davers les 12:30 h. a cases

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Mara més que probablement demà ho tendré fotut per sortir, me pareix bé s'idea però si no soc allà a les 9h no m'espereu, ja que el més segur és que no pugui venir.

ho sento vaja semaneta, ni wednesday sessión ni res, a lo mínim que avui pugui fer algo ho faré perque sinó....

Sort!!!

Unknown ha dit...

bueno gent, jo vaig a ajudar a mon pare a fer quantre feines agrícoles que s'han de fer (léase marge) però si fa mal temps i no hi podem anar, aniré amb bici, jajajajaja, que fort! Bé, mem si la setmana que ve podem fer algo...

Joan de la Cruz ha dit...

Bones Ermassets!! jo a la fi també ho tenc mal·lament i no sortiré, em sap greu Mara!!! Solo ante el peligro!!! Fins la Pròxima
Salut.