Pages - Menu

dijous, 21 de maig del 2009

Red Bull-mountain 7 Psychosis

Com baixa es personal...

13 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Vaja canya de video!!! Estan pilladíssims!!!

Ei al.lots una noticia: no vos asusteu (ja basta que ho estic jo), però ahir me feren una prova d'esforç, i sa cosa no va anar massa bé, ara hi he tornar dimecres i me faran una ecografia al cor, ja que me van dir que ten un electro "patològic", es a dir que tenc algo que no és normal, jo me pensava que era el cervell el que no tenia normal, però el cor...

Res que ni que me fermin deixo sa bici, lo únic que podría ser es que me limitéssin les especialitats i m'hagi de passar al DH, per altra banda ja he començat ses gestions per si decàs i na Cris ja m'ha dit que ella faría de chófer!!! Si és que....és un sol!!

P.D. Per cert que feim dissabte??? que encara no m'hauré mort???

Nan ha dit...

Es que en Vicenç no se per que penja aquest videos, despres mos picam...
Miquel, si te serveix d'anims, tinc un company que tambe li varen trobar no se que en es cor i no ha aturat de fer bici.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Gràcies Nando, home d'aquí a que m'aturin de fer bici... crec que primer m'hauran de fotre un bon floc d'òsties, però no deixa que acolloni una mica es tema. Jeje.

Unknown ha dit...

Bueno, Miquel, cuida't. Fes-te mirar lo que faci falta i no facis de pardal. I si dubtes, que t'ho mirin un parell diferents, que n'hi algún que funciona en plà "prova-error".

T'ho dic perque fins que per exemple a jo me diagnosticàssin "contractura muscular cervical per stress" varen passar 2 anys, on me van dir de tot, desde que era sa bici (totalment mentida), que havia de fer natació (molts de fisios te diràn que és un doi), que estava acabat i que ja no podria fer res...

Tenim tendència a sobrevalorar es metges i te puc assegurar que són com es mecànics, però de persones i que moltes vegades se lis escapa es problema i fan proves. I amb aquestes proves tenen tendència a curar-se amb salut. En Mara per exemple duu dues operacions al genoll. Que te digui ell lo que li varen dir acabat d'operar...

Tot això t'ho dic perque t'has de cuidar però al loro amb lo que te diuen, que s'ha de "contrastar"

Salut a tots!

Mara ha dit...

Bon video Vicenç,per començar a encalentir motors.

Vull rectificar, no duc dues operacions al genoll, sino que quatre.

Be tot i aixi, Miquel, esper que et milloris i et trobin d´una vegada el que et passa, i demana varies opinions.

Al meu germa tambe li van detectar fa uns anys una especie de soplo al cor i tambe li van dir que no podia fer mes deport, pero ell encara no ha aturat.
Ja veureu com esta si algun dia s´anima a venir amb bici. Jo ja m´encarregare d´encalentirlo.

Teniu res a dir amb els mecanics.
Je, je, Es broma!!!

Que feim dissabte?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei gracis al.lots, dimecres me faran s'eco i salvo que surti que me queden 5 minuts de vida (que esper que no!!) no faig comptes aparcar sa bici, ara per ara és una part fonamental de la meva existència humana, així que si per exemple no puc superar les 180 pulsacions o algo així doncs me compraré un bon pulsómetre i tira tira.

Gràcies sou massa, mos veim dissabte!!

Unknown ha dit...

I lo de ses pulsacions i es DH, que sàpigues que varem fer proves amb en Fidel i arribavem a més pulsacions baixant que pujant, o sigui que no val escaquejar-se i dir que només faràs descens, matxote :-P

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Joer ara que ja ho tenia mig montat amb na Cris, vendre sa Spicy, canviar-la per sa Uzzi més canyera i comprar proteccions noves "integrals" i mirar de gastar es mínim de frens.... M'habeis pillao!!

Jejeje.

Nan ha dit...

Be, ¿quedam a les 9h en es passeig i alla decidim a on nam?

Mara ha dit...

A jo em va be, pero se que hi havia gent que volia partir prest per poder arribar prest, com en Pep Yeti i en Pinxo.

Si trobau, quedam a les 8:30 h.

Unknown ha dit...

Bé, jo estic acabant es meus temes de marger. Esper que aquest cap de setmana sigui es darrer per una temporada, perque si no acabam no hi haurà subvenció!

Res, que faré bonda dissabte..

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo mal me pegui un batuallamp al cor, vendré, com sempre al meu ritme o bé al del meu cor, però comptau amb mi. A mi tambñe me va´millor si la volta no és molt llarga perque tenc curro s'horabaixa.

Vicenç, fer de marger crec que és el meu ofici frustat, així que si algún dia coincideix bé que pugui venir a ajudar-vos estaré encantat!!!

Fins aviat!!

8'30 al passeig!!

Nan ha dit...

ok, 8:30 en es passeig