Pages - Menu

dimarts, 16 de juny del 2009

Comuna de Bunyola 13/06/09

Suc Concentrat

s'excursió de dissabte passat no destaca per lo llarga -en temps- ni per lo pausada, sinó que més bé per un concentrat de sensacions fetes encaixar dins menys de 3 hores. Una pujada -sí, pujada- pes Cocons, mega-tècnica enllaçada amb una altra pujadeta per enllaçar amb un tram de single track molt xulo i llavor devallar passant per es Penyal d'Honor i per sa zona des Castellet no fan més que re-confirmar que en Miquel té tendències sado-masoquistes i per altre banda, què ens està traslladant aquest greu problema a nosaltres, què també disfrutàrem com mai.

aquí mos teiniu a tots després de pujar es Cocons. Cares de satisfacció fusionades amb una semi-pàjara

en Mara arribant a sa zona des refugi de Sa Comuna, després de pujar per es Cocons

respectivament: Pep, Biel, Miquel

un servidor esquivant pedres apunt d'arribar

Desde la retaguàrdia

foto superior i inferior: recopilatori de màquines de patir...

es color de sa bici és degut a sa temperatura que va arribar a agafar a nes sol


I aquest cop vaig bastant liat com per redactar més sobre sa crònica però que sapigueu que aquest grupet que hem aconseguit tenir és únic... Bon nivell i sobretot i com a més important, un bon ambient insuperable.

Salut!

15 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei Vicenç, no importa escriure un testament per fer una bona crónica, i com sempre felicitar-te pel resum que n'has fet que crec que és ideal!!!

Personalment no era sa volta inicial que tenia pensada però crec que fins i tot va ser millor del que me pensava, jo vaig disfrutar com mai ho havia fet per sa comuna, li estic agafant es gustillo a això de ses pujades tècniques.

mem, amb bons llocs, bones màquines i bona gent.... com pot sortir sa quedada???

Hauriem d'aconseguir ser tots a sa próxima!!!

Nando donde estás???? Tanta foto tanta foto!!! Jajajajaja

Per cert al.lots una cosa en quant a sa sortida de dissabte, jo no sé com ho veis però seguim baix alerta groga si no vaig malament, crec que sa tornada del Galatzó a s'hora que serà pot ser un poc rollo "suicidal tendences", com trobau que ho pdríem solucionar???
deixam cotxes allà?? tornem amb helicópter?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo si que escric testaments!!! Perdó!!

bielingo ha dit...

Quin disfrute de volta al·lots!! Me va encantar!! I a més, sense tocar asfalt...

Tens molta raó amb lo des grup vicenç. Sempre podrem millorar fisicament, tècnicament i de totes ses maneres possibles... ara, es bon rollo, hi és, o no hi és. I a nes nostre grup està per damunt de tot. Crec que és la base de que tot vagi "com una seda".

Respecte al que comenta en Miquel de la tornada... Home, si s'ha de tornar en bici, s'hi torna. Però sa calor pot ser molt forta... i per asfalt... bufff... només de pensar-ho ja començ a suar i a patir!!!

Nan ha dit...

Aqui estic Miqueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!
No se quan coincidirem tots, aquest dissabte em toca despedida, quin rollo, hem de començar sa despedida a les 9h des demati (+ o -), fins no se quina hora des diumenge.
Estau fets uns bous, nomes sa primera pujada ja val tota sa volta per que crec que he ha puestos que son molt tecnics.
I estic d'acord amb en Miquel, que no fa falta escriure un testament, crec que 4 fotos i qualque comentari ja esta be.
Vicenç, es proxim dia amem si deixas sa bici a s'ombra que despres et cremaras es cul i ses mans.

Unknown ha dit...

Bueno bueno, si fes fotos conten algo, no importa escriure massa :-P

Per dissabte, si tornassim pes correu, encara, però per asfalt i a 37 graus com hem estat aquests dies es migdia, crec que és un suicidi col·lectiu...

bielingo ha dit...

Mmmmmm... tornar per es correu és una bona opció... al manco serà molt més divertit. Saps si tendrem problemes de barreres per pasar? O ja està sol·lucionat?

Joan de la Cruz ha dit...

Molt Bones Ermassets!! Respecte al dissabte,en Maldonado i l'AEMET donen una maxima de 28º, esper que no sigui com aquets dies!! i supòs que es correu es agafant-lo pel camp de Futbol de Banyalbufar ja que per Planicia no han obert barreres, per jo va bé.
Salut i Força.
Que vos pareix hora de trobada 8.00 al Passeig??

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

BOoooooooop Booooooooooop a les vuit me va bé, ara per tornar crec que me demanré un taxi, jajajajaja!!!

Carlos Borrás ha dit...

Hei! Hola Companys ... nosaltres ens anomenam Bous Bufats però de Bous nasti de plasti ... el diumenge 14 Juny anàrem a Sa Comuna i nosaltres varem baixar per els Cocons en lloc de pujar-hi, personalment em vaig sentir molt a gust per que no em va anar mal.lament del tot ... però quan he vist que voltros hi pujau .... buff! no me queda res per aprende!

Salutacions Ermassets.

Unknown ha dit...

Haurem de rodar fins a nes camp de futbol de Banyalbufar, ja que per Planicia, sa "madona" -o hauria de dir """madona"""?- té ses barreres tancades i si veu gent crida a sa Civil...

Unknown ha dit...

Ep Carlos! Te puc assegurar que nosaltres no pensavem donar tant de pedal com vàrem donar -pareix menys practicable del que és- i també s'ha de dir que quan va fer falta pujar a peu un parell de troços, ho vàrem fer...

Mara ha dit...

Bones a tots.

Jo , com ja sabeu m´apunt a un bombardeig.

Em va be, partir a les 8 h. del passeig, podeu comptar amb jo.

Salut i força.

bielingo ha dit...

Però mem!!! Lo de Planici no es va arreglar? Tenia entès que es Govern ja ho havia comprat i tot estava ok...

P.S.: A mi també em va bé a les 8h a nes passeig!!

Unknown ha dit...

Hola Ermassets, com va, nomes vos volia comentar una seria de coses que estan pasant i que no se si ho sabeu.
- Lo primer es que aquest disabte hi ha una quedada a s'Estanyol que es preveu que hi anira bastante gent. Ja s'en va fer una a Alcudia que va eser un exit i varem superar els 70 bikers.
- Lo segon es que s'ha posat en marcha un foro btt local, es ha dir , Balear. Esta francament be i s'estan començant a discutir coses interesants. Ja anam per els 50 registrats.
Vos pas el link

http://bttbalears.foroactivo.com/

- Ultima cosa, i ja acab, perque ja vos dormireu, no vos penseu que ens hem oblidat de vosaltres. Vos hem de tornar la sortida que varem fer amb vosaltres i que disfrutarem molt. Ja estirem en contacte

Unknown ha dit...

Ei guiem! Gràcies per sa informació! Lo d'aquest cap de setmana ho tenim complicat perquè ja hem montat cosa però mirarem es foro i mem quan podem quedar per fer una excursió conjunta!