Pages - Menu

dilluns, 1 de juny del 2009

Nous Pedals Syncros endurers

Ho tenen tot?



Fa uns dies, passant per NiuWave, estavem parlant i ens va mostrar uns pedals que pareixien dignes de provar. Perquè? Vos explicaré...

Es pedals en qüestió pareixen pensants per ser sa solució definitiva per qui necessita un pedal amb plataforma però no vol algo tant totxo com s'empra a descens, que és molt gros i amés pesa una tonelada.

Per entrar en xifres, uns pedals amb plataforma de Shimano pesen entorn a uns 500 i pico fins a 600 grams... Aquests pesen 300 sa parella! Sí! Ho heu llegit bé, pesen 300 gr i tenen plataforma! Cágate! Sabeu que pesen un XTR pensats per XC? Doncs pesen MÉS! S'ha de reconeixer que en quant a pès són insuperables.

Anem a parlar de preus. Què valen uns Shimano de plataforma bons? Doncs superen es 100€. I els XTR? Més encara... Què valen es Syncros? 60 euritos. No són regalats, però sa relació pes-preu-qualitat no està gens gens malament!




Bé, ara ve s'hora de sa veritat, què és quan provam es pedals. S'ha de reconeixeer que per aconseguir aquest pès han escatimat material, pel que es pedal no té una entrada de cala tant ferme ni tant sòlida com tenen uns shimano, ja que sa superficie dedicada a aprisionar sa cala en sí és molt més petita, però van bastant fins i dins lo que seria tota sa gama de pedals compatibles-shimano són de lo milloret. A s'hora de treure sa cala no fan coses rares, encara que no siqui una expulsió tant nítida com uns shimano, van bastant bastant bé.

Conclusions: un pedal super-lleuger i a bon preu molt útil per all-mountain-enduro ja que té plataforma i un funcionament més que decent. Una opció a tenir en compte!

Contacte: NiuWave

2 comentaris:

bielingo ha dit...

Joé tio. Impressionant es pes que treuen!!!

Sa veritat es que els shimano que tenc (spd-647) van molt, però que molt bé. Això si, crec que pesen quasi 700 grams.

Però com tu dius, és una opció a tenir en compte.

Unknown ha dit...

Imagina't es pes que lleves només amb es pedals! Quasi mig kilo!