Pages - Menu

dimarts, 9 de juny del 2009

Re - visitant es Burotell

Carretera i mtb tot en un

I és que en resum és el que férem. Visitar es Burotell té això... Si vas amb cotxe fins a Calvià, se fa curt. Si parteixes d'Esporles, te menges molta carretera... I com que estam rollo llarg recorregut, ens vàrem marcar uns 50km entre asfalt i terra!

Partírem d'Esporles rodant, cercant una alternativa per no haver de fer tant d'asfalt com quan aparcam darrera Madre Alberta. Solució? Tirar cap a Son Malferit i en ser pes Muntant, tombar cap a sa carretera de Puigpunyent, que llavor enllaça amb Calvià. Sa veritat és que molt menys asfalt menjàrem, però així i tot, ja ens va bastar

Arribant a Calvià ens trobàrem un grupet de sa penya d'Establiments amb ses bicis de carretera, que ens va fer recordar que cada bici està dissenyada per lo que està dissenyada i 160mm de recorregut no són de lo més adeqüats per fer carretera -com mos va recordar en Pinxo un parell de vegades-

Un cop dins Calvià, agafam desviament cap a nes Burotell. A la fí terra!! Un troç rodant i s'altre caminant però ja estavem dins es bosc. Més amunt tornam a tocar un poc d'asfalt fins que entram definitivament dins sa finca o està prohibit que hi entri qualssevol cosa. Fins hi tot ses mosques. Sa pujada va ser salvant un poc sa situació i esperant arribar aviat a sa zona que ens interessava.

Una vegada dins sa zona des Burotell, va ser una passada, com sempre. Single-track estones tècnic i estones no tant, per dins es bosc on se pot rodar ràpid disfrutant des paissatge i d'anar esquivant branques i pedres que apareixen enmig des camí. Fins que arriba sa baixada.

Feim recompte abans de començar a posar-mos proteccions i més d'un duia rapinyades, petits talls i altres històries i es que, senyors, s'estiu està aquí i s'herba ja no banya. Ara pica i forada! Bé, ens posam se proteccions i abans de partir ja vàrem preveure que es camí estaria complicat per culpa de sa gran quantitat de carritxeres que havien proliferat com a conills en cautivitat. I així fou. Baixàrem amb els ulls ben oberts perquè només es podia distingir el camí a pocs metres davant nosaltres. Cosa que li va donar un plus de motivació i diversió, tot i que en principi es risc addicional no ens feia cap gràcia ja que el que està clar és que a la mateixa velocitat a la que haviem baixat altres vegades no s'hi podia baixar, però si vols velocitat punta, agafa moto i autopista i si vols sensacions, agafa bici i single-track.

Ja som abaix i ens acompanya un somriure contingut per culpa de sa visió de futur que ens dona haver fet sa ruta amb anterioritat. Sisi, tot ha estat molt divertit, es primer tram tècnic, molt xulo, després, també molt divertit... Però no queden kilometres de carretera ni res!!

La resta? Ja vos ho podeu imaginar... Rodar, rodar, i... Ah! Ara record que ens vàrem trobar sa "conseqüència-d'una-festa-passada-de-voltes-materialitzada-en-forma-de-cotxe-aparcat-en-una-carretera-secundària! Ho resumiré amb una frase: "Con las manos en la masaaaaa" Jejejeje... Ja sabeu a que me puc referir...

De tornada, pujàrem per Son Malferit i en ser a Son Ferrà no vàrem poder rematar baixant per sa drecera que pega unes curves més abaix perquè està exageradament plena de brutor, i un del propietaris que tenen accés al camí fa vessar es pou negre cap enmig del camí. Va ser sa nota dissonant de s'excursió, que la resta, va ser molt divertida, apart de dureta :-P

Salut!





Cerca ses 7 diferències







11 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Bona crónica Vicenç, això del blog està molt bé perque ara és com si hi hagués vengut però sense haver fet tot l'asfalt, jejeje.

Mem si dissabte estic en condicions de sortir, tenc és mono!!!!

Vaja perfil més llaaaaaaarg!!!

bielingo ha dit...

Jo també ho anava a dir... quin perfil més llarg...

Sa putada d'aquesta alternativa que vareu fer és que vos perdéreu sa baixada per ses dreceres del coll de sa creu, que són moooolt divertides. Però bé, no és pot tenir tot.

Per si a qualqú l'interessa, dimecres hi haurà session. Farem Antenes (per carretera). Això sí, tira, tira... amb un slow flow... al manco per pujar ;P.

Unknown ha dit...

Ei, estic content de que hagi agradat... Ara falta que a sa propera vengueu!

bielingo ha dit...

Ahhh, i bona crònica vicenç, com sempre. És un gust llegirte.

Nan ha dit...

Bon resum Vicens, pero he ha un error. Aixo que posas de "con las manos en la masa" jo diria mes be amb sa boca.... jejeje, sa proxima vegada feim turnos.
Per cert Vicens i Mara, ¿Com teniu es cul?¿Encara vos fa mal?
Llastima que va ser una volteta amb molt d'asfalt per lo poc que he ha de terra pero per fer un poquet de cames va be.
Recordau que jo aquest dissabte i el que ve no sortire.
Pasaulo be nins.

Unknown ha dit...

En Mara i jo anàrem amb bici divendres i dissabte i acabàrem rollo-mandril... Està clar que no som uns "pros", perque això de que te faci mal es cul perque hi vas dos dies seguits... I tens raó Nando quan dius "con la boca", però a sa primera plana des bloc trobava que quedava un poc heavy... jajajaja

Anau pensant sa sortida de dissabte que ve. La triau curta si voleu, però hem de ser tots els possibles. Estam que en Nando no ho té bé, però els altres hi hem de ser!

bielingo ha dit...

Ok vicenç. Si no hi ha novetats, comptau amb jo.

Joan de la Cruz ha dit...

Bones Ermassets!! Bona crònica i millor recreació de les 7 diferències Vicenç, Molt bo!!. Per dissabte jo hi som, hi volia proposar el Galatxo amb berenar a Estellencs per el proper dissabte 20, que vos pareix?? com ho teniu??
Salut i fins dissabte.

Mara ha dit...

Molt bona cronica.

Jo tambe hi som per dissabte. Alguna idea?

En principi tambe hem va be fer el Galatzo dissabte dia 20.
Podeu comtar amb jo.

bielingo ha dit...

Per jo també OK per dissabte 20.

I per aquest, també. Ja direu coses.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo també hi seré tant aquest dissabte com el que ve, i me va bé qualsevol cosa, així que anem pensant ruta no???