Pages - Menu

dilluns, 13 de juliol del 2009

Correu - Branson de Prest

Suant de bon matí

Ja s'està convertint en costum això d'aixecar-mos prest per ser a les 7:00 a nes Passeig i sortir a fer una volta fora calor. De fet, si no ho fessim així amb aquesta calor, seria impossible...

Aquesta vegada en Biel i en Miquel havien planejat una ruta mega tècnica: Correu de pujada (es trams mega-durs que té abans de sa trialera ja te deixen baldat i sa trialera te remata) i acte seguit, fer Arbossar i Branson (un clàssic).

Lo dit, sa pujada per es correu per sa banda empedrada se va fer dura d'aguantar, pel que s'havia de mantenir un ritme constant i conservant, perque llavor sa trialera va ser mortal. Per poder anar fent-la no queda més remei, per a nosaltres, que fer trams i descansar de tant en tant perque apart de tècnica, és dura.

Una vegada superada, anàrem passejant per es Correu (després de pujar allò, qualsevol cosa és un passeig). Una vegada més, quan passada que és rodar per allà dins, sense sortir d'entre els arbres. Acte seguit, arribam a una baixadeta tècnica que pega a s'Arbossar, on podem rodar un poc i descansar.

Després d'això arribava s'esperada Branson. Aquest single-track que mos duu de cul. Ràpid, estret, tècnic, molt divertit, en resum, com diria en Pinxo: "Me Enamooooora" :-P

Què ens toca després d'això? Tornar rodant per carretera de bon rollo fins a nes Passeig, on ens esperen begudes isotòniques basades amb civada fermentada, llonguets i més... Això és montar-s'ho bé!

Fins sa pròxima!


Ajustant 4 coses per es correu

Branson Team

Aquest Flite me destrossarà

Riding


Menamoora

15 comentaris:

bielingo ha dit...

Sa veritat es que si que és l'única manera de sortir... Vaja calor que fot!!!

La volta molt divertida (en Pinxo me mata!!!) i dureta (al final feia 3 setmanes que no sortiem!!!!!). I l'avituallament de l'arribada va ser total ^__^. Res, que ho hem de repetir.

Salut a tots!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei, vaja si en feia de calor, només pujar-me a sa bici ja suava!!! He de reconeixer que per a mi sa Brandson te algo que "m'enamooooooraaa" jejeje.
I com diu en biel l'avituallament final... no tenia desperdici!!!

Un opció diferent en vistes d'aquesta calor, per fer ses rutes més fresquetes és fotre sa bici dins sa piscina i anar fent.

Salut a tots!!!

Mara ha dit...

Bones a totos ermassets.

Ja torn a esser per aqui, ja s´acaben les vacances.

Veig que no aturau i que acabau prest sa son.

Ja tenc ganes de tornar a sortir tots junts.

Tenc una Ransom que pega cops a la porta del trastero i me demana que la deixi sortir.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei benvingut!!! ja t'anyoràvem, qué has dit?? que vols quedar dissabte matí a les 7 per fer quina ruta???? Jejejejejeje.

Mos veim!!

bielingo ha dit...

Uep Mara!! Cuanto tiempo!!

Aquests darrers dies sentia cops desde cases... devia ser la Ramson!! Ja deia jo...

Bé, ja ens diràs quan et va be fer una sessió de mecànica amb en Miquel i jo...

Unknown ha dit...

Bueno, sa volta va estar mel... Sa veritat és que això de fer trams en sentit contrari fa que sigui més entretingut s'asunto, ja veurem per quan feim un castellet de pujada :-P Jajajaja... (jo li he fet, no és conya)

Mara, ja era hora que tornassis, que no hi ha ningú que vulgui baixar de sa maneta amb jo!

Per cert, es de Mai Fren mos proposen una sortida per Cala Aubarca aquest dissabte. Proposen a les 8 per allà. Què trobau? Pensau-ho que he de contestar

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Vicenç jo no tenc problema per anar dissabte a on sigui, però sabem més o manco una hora de tornada?? Ho dic perque amb aquesta calor jo paso d'estar fins més enllà de les 11h per enmig.

bielingo ha dit...

Ei al·lots.

Ara parlava amb en Miquel, i noltros no vendrem. A part de que suposa bastant més temps que si feim una sortideta "de ses nostres", no esteim lo bé que hauriem d'estar físicament per venir.

El que si farem serà fer una sortideta o bé el dissabte de part de tard (rollo 19h o més) o el diumenge ben prestet... Quan ho tinguem clar ja deixaré un missatge per aquí.

Salut!

bielingo ha dit...

Confirmat al·lots, si no hi ha res de nou sortirem diumenge de ben prest... o a les 7, o a les 7:30...

I la berenada de després no la lleva ningú!!!

Unknown ha dit...

Ok, de totes maneres, lo que és per jo podem sortir tots es dissabte dematí i llestos. Lo de Cala Aubarca era una proposició a tenir en compte però si no va bé a sa majoria, jo vot per sortir per sa zona, prestet i acabar prestet també... O sigui, que si voleu que sortim tots dissabte dematí, així ho feim, que cadescú opini ;-)

bielingo ha dit...

Noltros mantenim la sortida de diumenge. Ja hem fet plans amb sa family per dissabte.

O sigui que si vos fa partir a Alcúdia, no estigueu per noltros, només faltaria... I si després encara vos quedau amb ses ganes, doncs també sortiu el diumenge... :P

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Family Matters!!!

Jo de voltros disfrutaría de sortir fora i llavors diumenge ens posau ses dents llargues.

Sort!!!

Joan de la Cruz ha dit...

Bones Ermassets!! en pro de la diversitat a Mr. Pinxo me enamooora i un servidor ens va millor dissabte,i em quedat a les 7al passeig. Hem parlat de fer Mola de Planicia pel camí que comença del correu, que la setmana pasada ja ferem una incursió, ja vorem!!! salut, força i fins aviat.

Unknown ha dit...

bueno, de manera inesperada m'han enganxat per fer quatre feines urgents per sa rota i hi he d'anar o sigui que aquest dissabte res... Ja veurem sa qui ve!

bielingo ha dit...

Ok Vicenç, si vols venir diumenge... ja saps!!