Pages - Menu

dimarts, 28 de juliol del 2009

Night Fever Night

Sortida Nocturna amb MountainBikeTours

moltes bicis dins un túnel


Dijous en Juan Carlos de MountainBikeTours ens va fer una proposició indecent. Una proposició que vist ses temperatures diürnes ens va parèixer també intel·ligent : una nocturna! Zona? De bones a primeres pot parèixer contradictori, però Magaluf, apart de servir per veure guiris, també compta amb zones molt recomanables per per a rodar amb bici de muntanya...

Dit i fet, ben aviat comptarem amb un grup de voluntaris amb ganes de branca: en Pep "Tracer", en Joan "Corse", en Mara i un servidor duiem endarrer fer una volta i sa idea ens va parèixer perfecte.

Ens presentam amb marge de temps per pegar una ullada a sa tenda i poc a poc va anar arribant gent preparada amb bicis amb certes tendències xc :-P cosa que ens va acollonar un poc.

Preparam es llums i ses bicis (gràcies Joan de la + per es teu prèstec) i quan ja feia fosca començam a rodar.

Es terreny és un puja-baixa constant i divertit, amb bastant de pinar. Així i tot, s'ha de dir que es traçat, tot i que tenia alguna banda un poc complicada, estava pensat per poder fer-lo a les fosques sempre i quan es comptàs amb un llum acceptable (gràcies Joan, altre vegada :-P). Rodàrem a bon ritme durant molt de temps fins que ens acostàrem a lo que seria es plat fort des vespre: es túnels soterranis militars abandonats de sa zona del Toro. Senyors, una vertadera canya! Fèrem una bona visita turística, on no va faltar es trui. S'ha de dir que es manillars de freeride són un poc bèsties i són propensos a fer de Ben-Hur per ses parets, jejejeje

Dins es túnels feia una bona fresca i en sortir es baf ens va pegar una castanya important, però res, a seguir, que sa cosa millorava per moments... Seguim rodant per dins es bosc tocant varis trams des circuit de ses 4 Hores de Resistència que tantes vegades ha organitzat en Juan Carlos fins que finalment decidim pegar un bot a nes xiringuito que hi ha a Cala Cap Falcó! Bé, sortírem de dins es bosc fosc cap a nes xiringuito on hi havia gent sopant i me pareix que se vàren acollonar un poc ;-) Seguidament ens refrescàrem ses idees un poc fent un drinkin' i de tornada, que ja hi havia gana!

Davers les 12:00 (hora zulú) arribàrem al punt de partida i ens disposàrem a sopar a un bareto-pizzeria proper on ens vàren servir molt bé i a molt bon preu i acabàrem de fer es trui des dia. Sa veritat es que hem d'agraïr a en Juan Carlos es tinglado que va montar perque s'ho tenia tot pensat

Després de sopar i ja de tornada cap Esporles, en Mara i en Pep es posàren, com sempre, amb es rollo "no tens c*ll*ns" i, sabeu on acabàrem? Pegant una nedada a can Pep a les 3:30 des dematí. Què vos pareix? Idò això va ser tot, que no es poc!

Salut i fins sa propera!

17 comentaris:

Nan ha dit...

Joer quina pasada, si vos recordau des puesto la podem fer un dia, deu ser una pasada anar per aquest tunel ?no vos va donar yu-yu?
Vicenç, ja em diras per a on aturen ses bateries que una es meva i quan pugui vull sortir a fer nocturnes, i que estaban sense recarragar. ¿et varen anar be? ¿es molt dura sa volta?

Joan de la Cruz ha dit...

Heii!!! Ermassets power!! ja m'ha contat en Corse de les vostra biker-nocturnitat, a veure si ho repetim.
Salut i força.
Vicenç, de res, pels focos.

bielingo ha dit...

Si senyors!!

Vaja ruta que vos vàreu marcar!!

Ja vos imagin a tots tres... "No tens c******!!", "Que no... tu si que no en tens", "Ahhh mo... ara ho veuràs..." i pataplaf!!! jejejeje

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo tios quina canya!!! A mi també me fa ganes una d'aquestes!!! Enhorabona!!! Però creis que hi ha co.....s??? Jejejeje

Unknown ha dit...

ei tios, va estar que te cagues... Nando, no sabia que una de ses bateries era teva. Moltes gràcies també! La tenc localitzada, no passis pena...

personalment, no recordaria sa volta ni de conya... Entre que era a les fosques i que es tracta d'una zona amb mil caminets, ho veig complicat. De totes maneres, crec que si li proposam a en Juan Carlos mos hi tornaria dur

Salut!

bielingo ha dit...

I per aquest dissabte?

Montam algo prestet? Com ho teniu?

Unknown ha dit...

ei, jo som per Eivissa i torn dissabte horabaixa-vespre o sigui que aquest dissabte res... Per cert, sa bici de'n Fidel li ha quedat un pepino... Ja vos contaré...

Feis bonda!

Mara ha dit...

Bones.

Jo per aquest dissabte no ho tenc gaire be.

Segurament sortire divendres horabaixa.

Com ho teniu?

Darrerament esta dificil que coincidiguem tots.

Nan ha dit...

Mara, si sa volta que pensis fer no se han de fer molts de bots, jo m'apunt per divendres.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ei Mara jo ho tenc tan liat el divendres com el dissabte, veuré mem com quedau i on i a lo mínim que pugui vendré, vos enyor un munt!!! Jejejejeje!!!

Joan de la Cruz ha dit...

Bones!! Jo divendres també m'apunt en bots o sense bots, Nando en bots te recuperes abans. A les 19.00 per exemple o quina hora pensaves Mara?

Mara ha dit...

Jo havia pensat partir un poc mes prest, davers les 18h. ja que tenc un sopar i hauria de frisar un poc.

Tant me fa si hi ha bonys o forats.

Nando, si tu vols pots triar sa volta que vulguis. ja ens faras arribar les teves propostes.

Mara ha dit...

Joan, de moment nomes som tu i jo si ningú mes s´anima. En Nando va anar ahir al metge i li han dit que faci un poc mes de bonda.

Te va be si quedam a les 18h. al bar passeig?

bielingo ha dit...

Ei al·lots. A priori no compteu amb jo. Tenc 4 feines a fer avui horabaixa, i si tot va be, sortiria demà al matí.

Si pel que sigui, al final m'apunt, vos pegaré un toque.

Salut!!

Joan de la Cruz ha dit...

ok, a les 18h al passeig, en Corse també vendrà.
Salut i força

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots, jo tenc més feines de ses que vull i necessit, ho sento però tenc un sopar avui vespre i he de preparar cuatre coses i a més suposo que faré llarg i demà no seré persona, així idò no compteu amb jo per aquest cap de setmana. espero la setmana que ve anar un poc més a lloure.
Disfrutau!! i tu Nando cuide't!!!

Nan ha dit...

Po zi, em va dir que puc fer bici pero de moment coses lights tipo anar per carretera i crec que com a molt camins tipo arbossar per que es peu torni a agafar força. Ja arribaran temps millors.