Pages - Menu

dilluns, 7 de setembre del 2009

05 / 09 / 09 Volta des General amb sorpresa

Gamba riding

Aquest més d'agost ha estat de desconnexió crec que per a tots... Vacances, canviar un poc d'esport (córrer, carretera, ...), lo que ja tocava, després d'un any bastant intens en quant a activitats de club relacionades amb sa btt. Arriba es setembre i ja comença a ser hora de fer un pensament, carregar piles i sobretot, tornar-nos a veure i fer un poc de trui per sa muntanya (que darrerament està molt silenciosa :-P)

Dissabte passat ens trobàrem en Nando i un Servidor per fer una ruta clàssica (Esporles, Son Dameto, Arbossar, Volta des General, Port des Canonge, Esporles), xerrar un poc i provar un poc com estàvem damunt sa bici.

Partírem per Sa Cosat "sin-prisa-pero-sin-pausa" i s'ha de dir que va retre. Més endavant, per s'Arbossar, mem si sabeu a quin massoca mos vàrem trobar, jejejeje? Es que faltava! Mr. Pep Tracer, que entrenava running per allà! I reconec que va despertar sa meva vessant més massoca altra vegada! Pareixia que venia de ses Maldivas a peu! Jajajaja... Res, que feim sa xerrada i seguim!




Una vegada a s'altura de Sa Taulera, tiram cap a sa drecera que va cap a nes camp de futbol de Banyalbufar. Anàvem rollo gamberro, sense fer massa via però envilant-mos per tot! Agafam es camí de Sa Volta des General i 3/4 de lo mateix, fins que arribam a Sa Tanca, on en Joan "Corse" estava amb uns colegues preparant un poc de torrada per celebrar s'anniversari. I ens apuntàrem! Jejejeje





Vàrem menjar ses gambes i llavor, a seguir per amunt! Això sí, amb un parell de gambes dins sa butxaca per a fer es verro i menjar-les a mode de barreta energètica!




I en resum, això va ser tot! Salut!

6 comentaris:

mateo chincheta ha dit...

NO VEAS COMO OS LO MONTAIS

bielingo ha dit...

Eiii penya!!!

Quins cracks!! Això es diu montar-ho bé!!

Mem si aviat tornam a coincidir tots. Personalment no puc estar pitjor fisicament i a més tenc la bici que necessita "ma de metge". Però ja es sap... tot té arreglo. Duré la bike a Niu Wave i començaré a rodar un poc per tal de que no hem doneu masa branca quan sortiguem.

Fins aviat!!

Nan ha dit...

Si señor, va estar molt be sa volta des dissabte, ara, lo millor es dinar.
Vicenç, molta gamba pero t'has deixat es vi, cervesses i es champan, que com se vou a sa meva foto a part de menjar sa gamba estic sudant tot el que vaig beure, es que aixo de pujar despres d'una festa, cagate lorito.
Tu lo has dit Biel, quin crack... i ben crack que estaba fet joer.
Jo tambe he de començar a pensar en dur ses bicis a una revisio a fons que me fan renous de per tot.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

UUUUUUUEEEEEEEHHHHHH!!! A la fi sembla que comença el moviment!!! Qué bé vos ho montau!!! Bona volta sobretot per l'àcid úric, jejejeje!!

Ei proposta: Proposau un cap de setmana (o dissabte o diumenge) per fer una ruteta per Sóller i acabar dinant d'algo (ja veurem com ho montam, o bé torrada o bé que cadascú dugui algo) a casa dels meus pares, on encara podrem pegar-hi una "SOTA" o sigui un "capfico". I proposau sa ruta que més ganes vos faci per sa zona, OK?? Sa temporada comença i a mi m'agafa com a en Biel, en baixa forma i amb sa bici que necessita carinyo... poc a poc....

Unknown ha dit...

Pensau que Mr. Maifren mtb (Mateu) mos va convidar a una nocturna per dia 11. Miram mem que tal...

Nan ha dit...

Ok Vicenç, ja diras quina volta nocturna volen fer.