Pages - Menu

diumenge, 13 de setembre del 2009

Dissabte horabaixa i... sortida!!!

Idò sí, gairebé a darrera comfirmam que en grapat dels ermassets habituals podíem quedar per fer una sortideta i així ho férem, a les 16h al passeig, ens hi trobam en Vicenç, en Mara en Pep Marimont (Kona) i un servidor. On anam on no anam.... primer passam a fer un parell de retocs a ses bikes que estàven una mica rovellades (com un servidor) i començam a pujar cap a s'ermita pes gravet. Un cop avall des Gravet en Pep i jo ja perdem de vista a en Vicenç i en Mara que despunten com mai i agafen una ventatja d'escandol (jo no sé si se piquen explícita o implícitament... però s'han de picar de precís, jejeje) almanco noltros no frissàvem tant i li vam donar temps al núvol que venia de Sóller (ben negre ell) per refrescar-mos una mica amb el seu "chirimiri".
Així com podem arribam a s'ermita i un cop a dalt ens refrescam i ens preparam per sa baixada, serà sa primera vegada que la feim junts sencera, les dades tècniques sobre el camí "secret" ja les aportarà en Vicenç ( si ho troba oportú) jo no vos sé dir ben bé per on baixàrem perque amb prou feines podía veure per on tirava en Mara (hi ha que veure aquests dos quan es posen a tirar baixant, i això que anàven de tranquis!!!).

Sa baixada llevat d'un pedrolo engorrós que en Vicenç es va haver de llevar de sobre i un "Capfico a drede" d'en Mara que volia tastar sa terra banyada a un revolt, no va tenir massa més ensurts, això sí trams ràpids i emocionants combinats amb d'altres més tècnics que la fan una baixada molt completa i divertida.

Al final per esquivar els resabuts marges i provar camins no tant recurrits, giram a sa roca a mà esquerra i baixam per una font que hi ha al darrera.

Així idò en poc més d'una horeta i mitja teníem enllestida una sortideta genial!!!

Es va notar que ja hi havia ganes de retrobar-nos i vam trobar a faltar la resta de sa tropa que com no... ténen ses bicis a boxxes fent-lis una necessària posta a punt prèvia a l'inici d'una temporada que promet molts de bons moments per viure i disfrutar junts!!!

Mos veim a sa próxima!! I per cert si algú prova de fer aquesta baixada oculta.... anau alerta amb els ermassets que s'amaguen dins d'un pou, de malnom es fan dir algo així com SOCCOM!!!!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Jejejejeje... Molt bona Miquel... Per cert, no pensam dir ses dades tècniques de sa baixada, prou destruïda està s'altre :-( Va ser un disfrute. Per cert, després de xerrar una bona estona per es Passeig, en Mara i jo la vàrem tornar a liar i anàrem a fer Son Malferit... S'emoció de retrobar-mos supòs! Jejejeje

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ja ho pots ben dir!! sa veritat és que jo ja ho enyorava, i esper que ara ja hagem représ el ritme o sigui que per dissabte qui vé que feim???

bielingo ha dit...

Em cau la baba!!!

Quina disfrutada que deguéreu pegar! Mem si tenc sa bike llesta aquesta setmana i començo la pretemporada.

Fins aviat!!

P.S.: Vos anyor molt!!

Nan ha dit...

Molt be sa ruta,ja mos duras un dia per aquesta nova ruta que es secreta.
Miquel per començar estas fort, per que pujar per es gravet has d'estar fortissim.

Mara ha dit...

Vaja sortideta, tenia un mono d´escandol.

Varem disfrutar tots de lo lindo.
A veure si conseguim reunirmos tots per dissabte que ve.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

jejejeje Nan només vaig pujar la meitat del tram dur del gravet, no sabría dir-te si me fallàren ses cames, el cor, els pulmons o tot plegat, però vaig decidir no "petar" per poder disfrutar de baixar. Tenc ganes de veure't ja fa estona que no coincidim!