Pages - Menu

dissabte, 12 de setembre del 2009

Sortida torrada/dinarillo per Sóller

Fa estona que vos he de tornar a proposar fer una ruta en condicions per Sóller, i acabar amb una torradeta/dinarillo a casa dels meus pares on podrem fer es darrer capfico de sa temporada, així que com que per Esporles no aturau i me consta que teniu un grapat de events els propers caps de setmana... sa meva proposta és, posau un dia (igual millor un diumenge perque així pugui venir en Jaume Gual) en que pogueu coincidir el màxim de gent possible i ho feim com la darrera vegada, el matí quedam els tios prestet per fer sa ruta i al migdia venen ses dones, amigues, amants, fills/filles, ... i dinam tots junts i pegam una SOTA!!!


Com a ruta jo vos proposaria fer sa mateixa que s'altre vegada, pujar fins al Puig Major, pantanos, l'Ofre i baixar es Barranc de Biniaraix. Si teniu alguna idea millor... endavant!!!

12 comentaris:

Unknown ha dit...

una SOOOOTAAAAAA!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Vaaaaaleeee idò un CAPFICO!!!!!

Unknown ha dit...

nononOOOOOO SOTA MOOOOLAAAAAA!

Anònim ha dit...

Pep Tracer ha dit: si si i si, per cert que es una sota????

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA que bó Pep, tu si que sabes!!! Has pillat lo important de la frase, i lo secundari ho demanes, el tema menjar ho tens clar, el tema "nedar" no tant, jejejeje, mem si mos veim aviat!!!

Unknown ha dit...

SOTA = CAPBUSSADA = CAPFICO

Unknown ha dit...

Miqueeeeel! Esperam sa crònica d'ahir horabaixaaaaa!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

t'havia enviat un e-mail per si ho podies fer tu abans però ara m'hi poso.

Mara ha dit...

Ahir vaig estar xerrant amb en Miquel.

Que trobau si ho proposam per diumenge 27 de setembre?

pensau que el seguent cap de setmana, el dia 4 hi ha la Fira Dolça.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Per a mi OK!!!

bielingo ha dit...

Al·lots, jo ho he mirat, i definitivament no ho tendré bé per dia 27, tenc un dinar familiar...

Ja haurà de ser a sa propera!! Una llàstima!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei això és un cristo!!!!! Mem ja que no hi molt de temps, convé prendre una decisió, aquedst dinar ja el vaig proposar a principis d'estiu però no va poder ser, ara ja sé de gent que tampoc podrà, i me fa molta il.lusió que siguem TOTS!!!!! Ja ho sé soc molt exigent, però no es tracta d'obligar a ningú, però me sap greu que gent que li fa ganes no pugui venir, així és que si vos pareix bé poso com a data per fer una sortida per Sóller amb torrada incluida dia 11 d'octubre (així ja haurà passat sa Fira Dolça i totes ses mogudes esporlerines!!!! jejeje. Apunta-ho a sa agenda i si teniu algún compromís el donau de baixa. Au HE DICHO!!!! jejeje

Per cert no sé si feis comptes sortir dissabte matí, però per si decàs ja vos informo que no sé si estaré recuperat, tenc algo així com un esguince al genoll dret i el gemelo dret barrinat (p... paddel...) en fin ja ho veurem!!!

Besos!!