Pages - Menu

dijous, 30 de desembre del 2010

Federació amb Ermassets 2011

Ja tornam a ser a final d'any!

I sí, una vegada més toca parlar de doblers... Ja sabeu que practicam esport dins un entorn que té es seu perill, -susceptible a un rescat, p.e.- ... Apart de que també sabeu que si se vol competir amb muntanya, estar federat és del tot recomanable. No fa cap gràcia haver-ho de pensar, però si hi ha d'haver un rescat dins muntanya i te troben amb cordes o amb una bici, tel fan pagar a tú, a no ser que estiguis federat. I quan estam parlant d'uns 5.000€ per un rescat amb helicòpter, acollona un poc.

I seguint amb coses que no fa gràcia parlar-ne, si durant una excursió del nostre calendari, algú es fa mal, en part en som responsables. Si aquesta persona està federada (i, per tant, assegurada), sa cosa té una solució diriem que "viable per a tothom", però si no hi està, ja tenim es trui montat. Per això, i desde sa Junta Directiva aprofitam per recordar-vos que per formar part de ses excursions que estàn al nostre calendari (es calendari el podeu trobar tot l'any com un link a sa part dreta de es nostre bloc) és totalment OBLIGATORI estar federats amb nosaltres.

Novetats? Sí, en tenim! Enguany comptarem amb sa possibilitat de que vos federeu amb Ciclisme (el que vos permet competir amb bici). El preu és similar (encara no el tenim definitiu). Aquest tipus de federació NO cobreix anar al rocòdrom, ni fer un torrent, ni escalar, ni córrer per muntanya i crec que tampoc cobreix un rescat de muntanya amb bici. S'única ventatge és poder competir amb bici. Pel que feim sa majoria de nosaltres no és molt recomanable, però pel Racing Team de descens que tenim en marxa és, simplement imprescindible i per això, enguany donam aquesta opció.

I bé, una vegada amollada aquesta salfaina de burocràcia he de dir que:
Al·lots, per part meva ha estat acollonant formar part de s'equip que formam tots els Ermassets. Un grup on predomina s'il·lusió i ses ganes de superar-se i de fer coses noves, superar reptes que ens pareixien impossibles fa uns anys. Reptes com a grup (Volta a Menorca), Ultrafons (UTST), com a versatilitat esportiva (Duatlons), i el més important: com amics (Aquests dinars i soparillos que tant ens agraden.....).

Desig que l'any que ve sigui com a mínim tant bò com aquest, que ens vegem més que mai i que riguem junts i fent el que ens agrada: estar per sa muntanya. Sou tots un 10! Cuidau-vos molt!


Texte escrit per en Fran (Secretari)
Aquests són els preus per federar-se amb noltros l'any qui ve:
Infantil: A 25 euros, C 40 e, D 75 e.


Juvenil: A 50 euros, C 63 e, D 97 e.


Majors: B 70 euros, C 90 e, D 130 e.


FEDME: infantil 5 euros, juvenil 10 euros i majors 20 euros.
El número de compte és 2051 0049 12 1070005207, MOLT IMPORTANT recordau a posar el vostro NOM quan faceu l'ingrès.
Una vegada fet el pagament que vos pertoqui (per entrenar en el rocodrom vos heu de federar a la modalitat C), m'heu d'enviar un correu electrònic amb les següents dades: nom sencer, DNI, data de neixement, adreça, C.P., població, telèfon, correu electrònic i modalitat en la qual te vols federar. Totes aquestes dades me les heu d'enviar a: franxisquet@hotmail.com
Està per concretar però segurament el darrer dijous de cada més es faran les entreges dels carnets en el rocodrom.
Moltes gràcies


Enviat per Fran

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Bé, veureu que ses quotes federatives han pujat. Això no ho regulam nosaltres... Apart de que es nou IVA també ens ha donat pes sac. Poca cosa hi podem fer. Pensau tot el que cobreix i que és tot l'any!

Sa modalitat que s'ha d'agafar per que cobreixi bici és sa C

bielingo ha dit...

I quina és la que hem tengut aquests darrers anys?

Unknown ha dit...

Sa C

Mara ha dit...

Vicenç, gràcies per escriure i recordar tot això del tema burocràtic.

Jo també vos volia desitjar a tots: els ermassets i a les seves famílies que ens ajuden a tirar tot això endavant i a formar un equip collonut de gent i amics. Unes molt Bones Festes i un Feliç Any nou.

Moltes gràcies a tots per fer-me disfrutar tant i compartir aquests moments tan especials amb tots vosaltres.

No canvieu mai. Sou tots genials.

Ermassets Power!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Suscric les paraules d'en Mara, moltes gràcies a tots els que d'una manera o altre ho feis possible, sí que és vera que sou un equip de gent collonuda!!!!!

Bones Festes i Feliç Any Nou!!!!!!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Suscric les paraules d'en Mara, moltes gràcies a tots els que d'una manera o altre ho feis possible, sí que és vera que sou un equip de gent collonuda!!!!!

Bones Festes i Feliç Any Nou!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bueno bueno, cada dia me sorpren mes sa jent!!!! que be que escriu aquest fran!!!! be molts d´anys a tots,que tengueu un bon any 2011, que mos vejem molt adamunt ses bicis o per sa muntanya en general.. tambe vos donaré ses gracis perque despues de 3 anys de no coir sa bici m´heu motivat un munt i mes o manco he coit es ritme..una abraçada per tots gorans!! ERMASSETSPOWEEEER!!!! Bernat Amengual.

Unknown ha dit...

Sort des 3 anys Bernat, que sinó, no sé que passaria! Jajajaja...

Molts d'Anys!!!

Joan de la Cruz ha dit...

Ja ho heu dit tot!!! idò això, molts d'anys a tots, salut i força, força ermassetera.