Pages - Menu

dijous, 9 d’octubre del 2008

Els ERMASSETS a sa "Fira dolça"

Idò sí, de ben prest una colla d'ermassets va montar un stand amb material recollit de diversos col.laboradors, com ara FORACORDA, NIU WAVE, ASH, UNICS, etc... i dues bicicletes per exposar i que al final sembla ser que trobaren comprador. Aquestes son una serie de fotos del montatge en qüestió.



Sa veritat és que és de menció s'esforç que fan aquests ermassets per estar presents en tots es tinglados que es monten, sempre aprofitant s'ocasió per donar-se a conéixer i per comnpartir ses seves inquietuds amb el món que els envolta ja sigui organitzant un viatge a sa neu, montant una competició d'escalada, un stand a sa fira, una concentració el dia sa mobilitat, sortides en bicicleta de muntanya, excursions a peu, voltes populars, curses de muntanya....


Des d'aquí vull aprofitar per donar-vos s'enhorabona per tota aquesta feina que feis un dia rera l'altre i que al cap i a la fi es tradueix en un conjunt de fets que ens ajuden a omplir de vida tots aquests diés que compartim ja sigui escalant, fent bici, o senzillament sopant... ENHORABONA A TOTS!!! ERMASSETS POWER!!!!


Per cert és digne de menció sa currada de cartell des club. Sí senyor un 10 per l'artista!!!

Ei al.lots fixau-vos bé amb ses darreres tecnologíes aplicades a l'evolució humana en el món de la BTT, a mesura que els anys ens vagin pegant damunt com a feixugues "roques" cada cop guanyarà més importància en detriment del recorregut d'amortiguació, el "recorregut del bastó"!!! I sinó, observau sa darrera novetat a la segúent fotografía...


Res al.lots a seguir així, ánims a tots per seguir fent bona feina, convertint el temps de lleure en un luxe de vida a l'aire lliure!!! SALUT!!!!!


8 comentaris:

Unknown ha dit...

Mola molt Miquel.. Ses fotos han quedat de conya!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ok gràcies!! Encara en tenc més però hi surten nins petits i no voldría que ningú s'enfadés. Si trobes que falta algo, algún patrocinador, o alguna menció posau, val??

mos veim i dissabte cnaviam ses forques per fer proves!

Unknown ha dit...

ok... Podriem quedar noltros mitja hora abans per fer es tinglado... Ho he estat pensant i per saber com va realment, lo seu seria anar per una ruta "habitual", així és com notes realment sa diferència i pots dir: "otia, aquí sa meva anava així i aquesta va millor..."

És una idea. Deis coses...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Val a mi me va bé, si sortim a les 9'00h podríem quedar tu i jo a les 8'30h i feim el canvi i llavors proposau sa ruta que volgueu a mi qualsevol m'anirà bé.

Unknown ha dit...

Bé, ido vos pareix bé que quedem davers les 9:00 a nes Passeig? (Miquel, tu i jo, a les 08:30)

bielingo ha dit...

Hola al·lots,

A mí qualsevol cosa em va bé. Ara m'ha cridat un amic den Pep "Coca" per apuntar-se amb nosaltres. Sa veu que en Pep els hi va comentar que sortiem habitualment i ha vist ses nostres aventures penjades per aquí i l'hi ha fet ganes. En principi demà vendran amb noltros.

Mara ha dit...

Bones a tots.

Tambe podeu comptar amb jo.

Ens veim a les 9:00 h. a nes passeig.

pedro ha dit...

Hola ...som en Pedro,company den Joan Garcia que vaig venir a rodar amb voltros disabte per Esporles i Valldemossa,podries penjar sa foto que faguerem tots plegats a >Valldemossa ? Es per posar al meu blog "mividaenkayak.blogspot.com" ,m'agradat el vostre i se que mantenir un blog interesant,si han de fer entrades molt sovint i penjar-hi fotos de cada una.
gracies