Pages - Menu

divendres, 31 d’octubre del 2008

Proposta Dissabte 01/11/08: Sessió de Bike Park??

Ei al.lots, es temps segueix estant un poc raro, però pens que algo hem de fer: sa meva proposta és que ens vegem a les 9'00h a Sa Comuna de Bunyola, si plou en el moment d'arrancar per amunt, no passa res, anam a fer un berenar a plaça i en acabar de ploure li embalam per amunt cap al Bike Park que és de lo més proper que tenim semblant a ses fotos que penja en Vicenç de paranys per fer pràctiques amb sa bici. Així practicam un parell de bots, feim un parell de videos i fotos i llavors feim una baixada curta però intensa pel Castellet (que deu patinra un munt...) d'aquelles que no son exigents de forques. Qué vos sembla??? Sinó, estic obert a qualsevol altra opció, tenc unes ganes de bici...... per cert Vicenç he de recollir el rodillo, si venim a esporles el recolliré en acabar sa volta i si veniu a bunyola o alguna altra banda t'agraïría que me l'atraquessis. Merci!!! Venga opinau!!!

3 comentaris:

Nan ha dit...

Bones, a jo tan me dona un puesto que un altre ja ho sabeu, pero dema he ha sa volta des club per George Sand. Be, ja direu a quina hora quedam.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ostres val, no ho recordava. Idò m'imagin que a les 9h al passeig, no???

Unknown ha dit...

Uep senyors!

Avui he tengut trui tot lo dia! Bé, me pareix bé que quedem a nes Passeig a les 9:00 ja que és sa volta que hi ha marcada... A Bunyola hi podem anar es cap de setmana que ve...