Pages - Menu

divendres, 24 d’octubre del 2008

Norco Fluid

Més per descobrir

Tot i que no és una marca super coneguda per Espanya, Norco té molt bona reputació a Estats Units i Canadá pel fet de construïr màquines fiables, fortes i especialment per dissenyar models de freeride i slope-style potens. Personalment, es models de freeride de Norco, els trob una mica estrambòtics, però a aquesta Fluid LT la trob molt xula. Ja me contareu...









5 comentaris:

bielingo ha dit...

Es molt xula. Té una pinta collonuda. A mí sempre m'han agradat ses norco. Com bé dius, aquesta és un poc més normaleta... però pareix que ha d'anar molt bé.

Per cert... perquè no tenim camins com es des video per aquí?? Jo en vull....

Unknown ha dit...

Tios, hem de fer algo xulo i jo crec que hi ha un lloc on ningú mos posaria pegues, ja que és una recuperació d'un camí que ja existeix... Ja en xerrarem...

Per cert, ahir vaig estar xerrant amb en Mara i pensàrem lo següent:

I si demà feim una ruta que mos sigui fàcil i tenguem guía assegurat (jo diria Sóller o Esporles) i la setmana que ve, que hi ha volta des club -i toca "Ermita d'Esporles" que la tenim super sobada- anam amb sa gent d'Alcúdia per sa zona d'allà, que hi ha un parell de bandes xules??

Esperam sa vostra opinió

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Per mi Ok però jo m'estic pensant que fer perque aquest grip de panxa m'ha deixat a cero de forçes i pensava si sortir jo de tranki per sa comuna de bunyola a provar mem com estic. Ho dic per lo de fer-vos de guia per sóller perque pot ser patètic anar al meu ritme.

Lo que trobeu, però me pareix bé sa vostra proposta d'anar la setmana que vé amb els d'alcúdia.

bielingo ha dit...

A mi també em va bé el que comentes vicenç.

Unknown ha dit...

Bueno al·lots... Vist es temps com se presenta i tal, crec que proposaria una volta per Esporles, ja que si feim tot es tinglado de partir i llavor mos fot es xubasco, pot ser terrible.

Per es Bar Passeig a les 9:00H?