Pages - Menu

divendres, 3 d’octubre del 2008

Sortida Sóller 03/10/2008



Per demà hi ha prevista la sortida per Sóller. Encara no sé ben bé quina ruta hem de fer, però el nostre estimat solleric segur que ho té clar.

Si vos pareix ens veim a les 9:00 h a nes Convent.

P.S.: Els d'esporles ja anam parlant avui horabaixa i aclarim com organitzam el tema cotxes-túnel.

6 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

En Pere i jo (es solleric que no té res clar qué farem, jajajaja) hem quedat a les 8'45 a ca'n Penasso, ho dic per si algún de voltros vol pasar sa bici dins es meu cotxe, crec que n'hi cap una més, i després en acabar jo tornaré a baixar cap a Palma o sigui que hi haurà una mica d'estalvi de diners.

Per cert vos vull proposar una altra sortida per sóller pel següent cap de setmana, no sé si cuadrarà però així canviam d'aires.

Ara me poso a investigar mem si podem fer sa volta que tenc en ment, però preparau ses cames per si decàs ja que igual surt algo rollo "tirón" jajaja.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Mem, opcions:
1.- Sóller-Biniaraix-Es Marroig- Monnabér-Ctra Puig Major (fins aquí per asfalt-formigó)-balitx d'enmig-torre picada-port de Sóller-sóller.: bastant llarga, 50% per asfalt en pujada i 50% per terra en baixada.

2.- Sóller-Deià-Sóller: podem provar de trobar un camí que s'encarama fins dalt de tot de ses muntanyes de Deià, però la baixada no la recordo molt emocionant, va per dins d'un olivar i no té gaire història. Molta pujada dura per terra, curta baixada, tram de carretera i opció de tornar pel far del port de sóller (muleta) o per l'hotel esbucat (carretera del port de sóller, on vaig fotre per terra).

3.- anar a biniaraix directament en cotxe a prendre algo.

4.- anar de sóller a l'ofre pujant es barranc de biniaraix sense posar un peu al terra, i en arribar petar i cridar a l'112 (inclou viatge en helicópter gratuït)!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Per cert per Sóller està plovent, si decàs demà a primera hora abans de partir si ho veim malament confirmam o canviam ruta.

bielingo ha dit...

Jajajajajajaja... A mí m'agrada sa opció numero 4... i si sa gent sa raja... doncs sa 3...

Mara ha dit...

Hei al.lots, heu sentit el mateix que jo?

Toooooteeeeem,

Rammmmmsooooon.

Sa meva bike ja esta a punt i a mes i ha terra banyada. Ja sabeu que aquesta oloreta a mi em posa catxondo.

Per dema ho tenc molt malament per es tema de es cotxe i m es imposible.

En cuant a la volta a mi m es igual, la questió es sortir a rodar.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

ei soc a Sóller i es temps s'està estirant un poc, no ha fet cap gran ploguda, així que no vos desanimeu per demà.Si pensau que no basten els cotxes o no hi cap sa gent, si voleu ens veim a can penasso a les 8'45 que jo hi recolliré a en Pere i ja miran d'estalviar cotxes allà mateix.per cert Mara comença a ser hora que actualitzis sa foto del teu perfil, tenim ganes de veure aquesta mateixa foto però amb sa TOOOOTEEEEM!!!!!