Pages - Menu

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Son Pacs - George Sand - Ermita 11/10/2008

Desnivell...

Aquesta vegada no ha estat cosa d'un grupet petit. Ens vàrem juntar 9 i anàvem disposats a lo que fos... I va quedar una de ses excursions més divertides i canyeres que hem fet darrerament. Només aturàrem a repostar un poc per Valldemossa, ja que resulta que hi ha una tenda que venen espases rollo Cid Campeador i mos va parèixer una molt bona opció per quan trobam matorrals que no ens deixen passar...

Sa pujada cap a Sa Mola de Son Pacs, va ser un poc amb es botó de "FF>>" posat. A bon ritme, sense afluixar, ja que tant es grup nostre com sa gent nova que se va apuntar (record en Guillem, en Jaume, i ja vaig perdut de noms, esper que ens deixeu algún comentari, :-P ...) duia molt bon ritme i anàvem bastant compactes.

Sa baixada... Cada cop més complicada. Com ja vàrem anunciar, està rollo "capsa de Tente acabada d'obrir", però també la vàrem superar bé, molt ràpid, posant pocs peus. Aquí en Miquel DH mos va fer una demostració de com agafar recte i sense problemes es tram més complicat...

Seguidament, pujada cap a Valldemossa, on fèrem s'unica foto, que és sa que veis aquí abaix:


Tot seguit, anam cap a George Sand, feim una aturada i es grup se divideix: es que troben que ja n'hi ha abastament i tornen cap a Esporles i es que encara en voliem més i decidim anar cap a s'Hort de sa Cova. Quina BAIXADA! Només record fer es tram de recta entre siquis el millor que hem sortia per entrar a curva pujant 2 pinyons i sortir esprintant amb una Totem que me perseguia d'aprop i sentia alenar! Bestial!

I què ens queda ara? Pujar desde quansi nivell del mar fins a Esporles! Gès! Així va acabar. Crec que puc dir que TOTS ens ho vàrem passar molt bé baixant, superant es nivell que era alt i sa pujada va passar volant. Més de 30km. Aquí teniu es resum, cortesia de'n Nando:


Es mateix dia, la tornam a liar...

Per tal de repostar un poc i tal, quedam per fer un pa amb oli. Perill absolut: Pep "Yeti", na Laura, en Mara "Totem", na Marian, na Marta i jo. Me despist un moment per replegar es poc material que sobrava quan sent en Pep i en Mara que xerren entorn a una excursió i van repetint constantment: "No hi ha collons". M'incorpor a sa conversa i seguidament, me peguen un cop a s'esquena i me diuen: "Prepara't, que anam a pujar s'Ermita", i jo els hi dic "Què?", "sisi, s'Ermita". Res, que acte seguit, cada un va a caseva a cercar sa bici i es trastos. Ens equipam i aprop de la 1:00 de sa dematinada, cap a nes Passeig:


Pujada "del tirón" i ja som a s'Ermita. Com que sa cosa era molt improvitzada, duiem poc llum i per pujar an




A nes Cor de Jesús, baixant...




I aquí teniu es resum de nostre dissabte. Intens, no? Mem que ens espera pel dissabte que ve...

13 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Estau chutadíiiiiisssssiiiiimmmmmss!!! Ja vos val!!! Enhorabona al.lots!!! esper no predre'm sa próxima improvitzada, ténen algo especial, és com una empenta adrenalítica que te diu: fot-li canya!!!


Molt bé, molt bé!!

Nan ha dit...

Sa volta des dissabte.... chulisima aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!!!, feia temps que no sentia lo que vaig sentir devallant.
Ja que vareu sortir es vespre, podriam preparar una volta un dissabte horabaixa i tornar amb fosca, sopant de bocata per enmig de sa muntanya. Es una idea.

pedro ha dit...

Ho mataré a nen Joan...em va dir...farem sa volta facil...jejeje,sa veritat es que la vostra zona es de les mes guapes per anar en BTT,esperc poder tornar prest,per cert,sa nocturna deu esser bestial !!!!

Unknown ha dit...

Sa nocturna amb es personal amb un parell de copes de vi damunt, va ser... ho deixarem amb interessant... Jejejeje

Respecte a s'excursió des dematí, m'ha quedat molt bon record, esper repetir-la i a veure si en Biel pot venir sa propera vegada que ho organitzem. Per cert, com està en Biel?

bielingo ha dit...

Jue... ja vos val. Deix de venir un dia i ja la liau... Caaaa barreeeettt!!!

Vicenç, estic bé. Estava bastant cansat, i no em veia en condicions d'aguantar una ruta de ses nostres. I vist es resum... crec que vaig fer bé. No passeu pena que dissabte donaré guerra.

Olé per voltros per sa sortida improvitzada nocturna. Ja m'imagin es panorama... en Mara diguent "No hi ha collons!!" i tu contestant... "Que no?? Tu si que no en tens..." Jajajaja.

P.S.: Vull una camiseta!!!

Nan ha dit...

Eeeiii Pedro, ¿encara no coneixes a n'en Joan? Quan diu que es facil has de pensar sempre tot lo contrari. I si un dia vols venir a fer una nocturne, noltros (Joan, Juan de la Cruz i jo)sortim els dimarts i els dijous a les 18:30 i tornam a les 20:30-21h (+ o -)

bielingo ha dit...

Per cert vicenç, no havieu de canviar sa forca??

Unknown ha dit...

pffff... No va bastar es tub de direcció... Què hi farem?

bielingo ha dit...

I es de sa meva deu ser igual al ser una talla més? Ho dic perquè si et faltava poc i ho vols provar amb sa meva...

Unknown ha dit...

Amb sa de'n Miquel faltaven 2 dits... No sé quina diferència hi ha, ho podriem mirar un dia...

Mara ha dit...

La veritat es que va esser un dissabte apoteosic.

Unes pujades d escandol i unes baixades d infart. tothom es va esforçar tot el que va poder i gracies a tots va sortir una excursió rodona.

Y per rematar, nocturna a la ermita.

Tambe s ha de dir que comptavem amb el consentiment de les nostres dones que de mentres feien cubatillas al Milu.

Aixo m´ha fet veure que necesit uns llums un poc mes decents per anar a fer nocturnes. aquets llums que jo tenc fan rialles i sense voler et fiques dins uns fregats,... menos mal de sa Totem.

Gracies de nou a tots els Ermassets i el que no tambe que fan posible aquestes sortides tan divertides.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

TTTOOOOOOTTTEEEEEMMMM!!!!

Anònim ha dit...

som en pere, un dels nous del dissabte passat. ho vaig passar genial, és la primera vegada q tenc contacte amb voltros i esper q no sia la darrera