Pages - Menu

dimarts, 10 de febrer del 2009

Excursió del Club 07/02/2009

Son Dameto-"Pintxo Single Track"-Mirant de Mar-Branson-Port des Canonge-Esporles

Després d'un vespre acompanyat d'aigua que no feia preveure gaire bon dia següent, ens aixecàrem es dissabte amb un cel molt tapat, que feia dubtar bastant sobre ses possibilitats reals de dur a terme s'excursió.

Ens reunirem en Biel, en Miquel, en Juanito "de la +", en Mara i un servidor al Passeig, on començàrem a rumiar sobre on podiem anar, ja que teniem clar que s'excursió programada pes dia, podría ser poc factible. Mirant cap a Banyalbufar, podiem distingir una zona on el núvols estaven més clars, però per altre banda, es vent bufava fort i no convenia gaire acostar-se davora sa costa, pel que pensàrem anar cap a sa zona banyalbufarina, però sense arribar a "primera linia de mar".

Partirem cap a Sa Costa rodant fins arribar a sa zona trialera, on donàrem un poc de pedals per passar de manera més o manco exitosa els trams banyats per s'aigua des vespre anterior. Sa cosa estava complicada...

Una vegada adalt de tot teniem no moltes opcions. Es vent bufava fort i fer només Branson i tornar es faria molt curt, pel que decidirem rodar ses 2.30 per s'asfalt en direcció a Valldemossa fins a un camí que en Miquel "Pintxo" mos va mostrar unes setmanes que després d'una pujadeta molt xula i tècnica enllaça amb Mirant de Mar. Ens feim sa pujadeta (una virgueria), arribam adalt, mos posam ses proteccions i decidim començar a tirar per avall. Es principi està un poc brut i justament han caigut un parell d'arbres que complicar es descens, però es camí té moltes possibilitats i val la pena netejar-lo. Encara que només sigui per allargar sa baixada de Mirant de Mar-Branson, que és una de ses nostres preferides.

Res, que arribam a Mirant de Mar havent disfrutat de baixar i sense intenció de refredar, tiram per avall. Es tram estava banyat però molt divertit! Seguim baixant fins a sa carretera des Port de Canonge. Un trocet de pujada iiiiii... Branson! Amb un punt sabonós estava adrenalínica! Tots vàrem disfrutar molt i vaig veure en Miquel i en Biel molt còmodes i agust baixant, el que posa de manifest sa seva més que evident millora...

Sa pujada per asfalt se va fer necessari perque per allà bufava es vent que donava gust i com que ja haviem trobar un munt d'arbres enterra, no ens vàrem voler jugar es tipo anant per es camí de Sa Volta des General. Quan ja erem adalt de s'asfalt, estàrem apunt-apunt de tornar a baixar sa Branson, però ja no era gaire prest i ... Cap es Passeig, a fer un drinkin'!

Salut a tots i fins sa pròxima!!

7 comentaris:

bielingo ha dit...

Sa veritat es que es una volta divertidíssima aquesta. Tant es així que si no hi ha novetats, avui dia de la "Wednesday Session" la tornarem a fer.

Dissabte va ser molt divertit, com sempre.

P.S.: Ja fris d'anar a Planici!!!

Unknown ha dit...

Molt molt divertit... Per cert, com va baixar en Juanito per Mirant de Mar... Sa trek treia fum!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Boooop, Booooop Avui és wednesday, jajaja ja toca, ja toca, ja toca. Sí que és veritat que és una volta molt completa, trossos tècnics de pujada i de baixada... fanquet, etc... mola!!!

Per cert, una pregunta dissabte dia 21 feis comptes sortir o directament quedam diumenge 22 per fer sobremunt i dinar a s'ermita???

Ho dic perque segurament dissabte no podré sortir i jo sí que directament feia comptes sortir es diumenge.

Mos veim!

Unknown ha dit...

Estau a tope! Ja està bé sa volteta...

Jo crec que per dia 22 podem quedar directament per fer sa sortida es diumenge... i acabar allà mateix... Hem d'anar alerta en devallar amb sa panxa plena, que és un poc perillós!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ok, i per aquest dissabte com quedam?? és molt llarga? Puja molt.... booop boooop

Nan ha dit...

?????????? Que es aixo de quedar dia 21 o 22 i anar alerta amb baixar amb sa panxa plena? Que tramau?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Nando, diumenge 22 hi ha sortida per sobremunt i acabam dinant a s'ermita amb tots els ermassets i patrocinadors. O sigui no pots faltar!!!