Pages - Menu

dimarts, 24 de febrer del 2009

Un diumenge "RODÓ"

Sí senyor!!! quan un acaba un matí tan IMPRESIONANT, amb una torrada com aqueixa... només pot ser degut a que hagis aixecat el dit i t'hagi caigut un donuts!!! Tens un dia Rodó!!


Que NO Miquel!!! El dit més per amunt!!!



També és cert que era bó de preveure en part, en primer lloc per la predisposició de tots i cadascún dels ermassets que tot i que el temps prometia pluja per la zona de Mirandemar, ens presentàrem puntuals i disposats a tot, plogués o fes neu!! En segon lloc perque teniem un alicient adicional si aconseguiem acabar sa volta en condicions... una bona torrada a sa Vilanova!! I com no l'alicient que suposa asortir en diumenge després de sa festa de Carnaval.


Aquí ja havia aixecat es dit i ja s'havia pulit es donuts,


normal que es tirés de Sa Roca per avall!!!



Erem en Nando, en Miquel "rollo pirata del caribe", en Biel, en Mara, en Pep, en Pere, en Jaume Gual, en Martin, en Matias, en Wolfi i un servidor, 11 "pirats" que no pirates disposats a disfrutar d'allò més. Ens va faltar en Vicenç per acabar d'arrodonir sa sortida, punyetes!!!



Vam sortir escopetejats de cap a Son Malferit per prendre cap a ses antenes sense perdre gaire temps, cadascú al seu ritme, i dic això perque hi ha que veure el ritme que poden dur alguns pujant, en Pep amb sa Tracer per exemple que semblava dugués un pebre al cul, en Mara que anava dopat fins ses celles (paz y amooooooorr), i en Pere que en tocar asfalt li basta poc....


Res, un cop a dalt, feim a bon ritmet sa trialera pedregossa que romp ses cames a un mort, i arribat el moment, proteccions i per avall. Bé he dit proteccions i potser hauría d'especificar que no tots duien proteccions, ja que els més freeriders anàven a pelo i se'ls veia sempre bastant lluny al cap davant.


Quina baixada!!! vam anar cap al Cor de Jesús per acabar desviant-nos per un lloc on no hi havia passat mai però que té unes baixadetes interessants, i després d'un repit on a més d'un ja ens pegàven calambres... trobam "Sa Roca" i com no... ja tens a en Pinxo y en Mara a saco! (basta vegeu es videos!).





Per cert és perfil ho diu tot, aquesta és una de ses sortides més completes per excel·lència!

Un cop a baix, una dutxeta i a dinar hi falta gent, quin "gustaso" bona torrada. bon vinet i bon cremadillo!!! tot això sempre amb sa bona companyia dels ermassets d'escalada i senderistes!


Enhorabona a tots els que vos heu currat es montatge des dinar, els focs, ses compres, etc... sa veritat és que s'agraeix poder compartir experiències així, però sa menció especial se l'emporta una persona que desconec, el qui va fer es cremadillo, es dilluns dematí encara m'enrecordava d'ell!!! Un ídol! :)

P.D. Per cert, un 10 també a en Jauem Gual que va pujar com un jabato i sense queixar-se en absolut, amb el poc entreno que du a sobre!! Enhorabona!!

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Joder amb sa volteta! Molt bé sa crònica, aquesta vegada super-currada amb videos i tot! I de cada vegada hi ha més gent! Mola! Bé, mem si a sa propera hi puc participar...

bielingo ha dit...

I tant que va ser un diumenge rodó. Un gust de ruta i un gust de torrada. Si vos sembla, hi podem tornar qualque altra dia per la baixada que vàrem fer... crec que té moltes possibilitats.

Bé al·lots, com sabeu, avui es dimecres. I que toca els dimecres??? WEDNESDAY SESSION!! Avui el co-fundador de sa Wednesday session, en Miquel, no pot venir. Però si no hi ha novetats sortirem en Jaume i jo i farem Esporles - Rotgetes - Establiments - Son Malferit - Gravet - Cor Jesús - I per avall. Si qualqú vol venir ja direu.

Salut a tots!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei Biel que tengueu molt bona ruta, pensaré en voltros, jejeje.

I per cert, si tot va bé demà dijous a les 15'30h sortiré per sa Comuna de Bunyola, en principi serem en Joan Oliver i jo, però si algú s'apunta, ja ho sabeu, serà sa volta curta, pujar a sa Caseta i baixar sa torrentera.

Salut!!!

Unknown ha dit...

mem que contau de sa volta...

bielingo ha dit...

Ei. Idò no hi massa que contar. Cap dels dos va dur camara de fotos. En 2 horetes vam tenir la volta enllestida. Sa veritat es que es una volteta molt completa. Es una molt bona opció per quan no hi ha massa temps.

Vull destacar es tram de baixada des cor de jesus fins enllaçar amb la baixa de tota la vida. Estava en perfecte estat. Va ser un disfrute de baixada.

Per dissabte tenim res confirmat amb els Bous Bufats?

Unknown ha dit...

En principi crec que hi ha cosa confirmada amb es Bous Bufats... No sé què fan comptes fer, però si no hi ha res fitxat, molaria pegar a Planicia, ja que hi ha molta gent que la duu entre cella i cella...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

A quina hora quedam??

Unknown ha dit...

En Mara estava quedant amb ells... Supòs que direm coses de s'hora

Nan ha dit...

Jo m'apunt dema.
Quan sapigeu a quina hora hem de ser a n'es passeig que qualqu m'envii un sms que aquesta horabaixa a lo millor no me puc conectar a internet.

Mara ha dit...

Bones a tots nins.

Podem quedar a les 8:30 a nes passeig.

Jo m´encarregare d´avisar en Nando.

Crec que la ruta en principi planejada serà:

1ª PART:
Esporles, sobremunt, antenes, ermita, baixada (no se per on).

2ª PART:
Port d´es Canonge, cami d´es cavall, volta d´es General i correu.