Pages - Menu

dimecres, 4 de febrer del 2009

VERGEROLO vs "ROMPEPIERNAS"

¿Que feim?¿ a on nam?..... Un dia de la setmana que ve podriem fer es vergerolo.... malentessos per aqui, caxondeo per alla... ostras pero si esteim de cami cap es vergerolo, ja deia jo que no podia ni respirar.
Ido aixo, varem fer una versio "rompepiernas" des vergerolo baixant per bunyoli a una bona velocitat, tot tres ben agrupats, primer en Juanito, segon jo i tancant es grup en Corse, que nomes se queixaba de que si jo derrapaba i movia ses pedres.... bah!!!... molt de bla bla bla... i despres torna a pujar per Son Malferit. Ses cames, al menos ses mevas, ja estaban que les sortia foc.
Per un altra dia, si qualqu mes se vol apuntar, podem fer aquesta mateixa volta i despres al tornar per son malferit, pujar fins s'ermita i baixar per es castellet, per trancar mes ses cames.
Be, si qualqu se vol apuntar i disfrutar amb sa bici i amb fosca, ja ho sap. I aquest és es perfil "dientes de sierra".

5 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Diiiiiiooooss com estau!!!! sí senyor, això és una canya!!! rompepiernas, rompepiernas però segur que tots tres heu arribat caminant a sa feina i això és el que conta. Enhorabona mazinguers!!!

bielingo ha dit...

Quins cracks!!!

Miquel, me pareix que ja ens podem espabilar!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Vaja si ens podem espabilar, això és un no aturar, crec que hauré d'entrenar d'adormit i tot!!!

Nan ha dit...

Eeei nins!!! Aquesta volteta va be per posar ses cames fortes. Un dia l'hem de fer.

Unknown ha dit...

Estau torrats! :-P Lo que necessitau és pujar a Planicia un pic a sa setmana i llestos! jajajaja... Estau a tope, me feis por!