Pages - Menu

dijous, 5 de febrer del 2009

Wednesday Session II

Ja hi tornam a ser

Son les 15:50 i ens trobam al passeig en Miquel, en Ramon i un servidor. Teniem ben clar quina ruta voliem fer, encara que no sabiem si ens donari temps. Baixar per carretera fins sa rotonda, tirar cap a ses rotgetes, establiments, son malferit, gravet, ermita i per avall.

Començam a bon ritmet cap a ses rotgetes. Pim pam. Cap problema. Anam rodant “sin prisa pero sin pausa” i no ens n’adonam i ja som a sa porta de Son Ferrà. Eren les 17:05 i anàvem sobradíssims de temps. Allà en Ramon decideix que sa volta s’ha acabat per ell. Feia molt que no agafava la bike i el gravet no l’acabava d’estirar del tot.

Travessam la barrera i ens col•locam en posició. Aquesta vegada no vaig poder fer tot es tros. Em va faltar res, un trist metre, però no va poder ser. En Miquel es va quedar un poquet més enrere, però no massa. De cada pic se li donen millor aquests trams de pujades tècniques. Es Gravet no va tenir massa història. Sofriment a tope!!

Quan erem a l’altura del cor de Jesus pensam que estaria be fer el primer tram de la baixada ermasseta fins enllaçar amb la baixada de sempre del castellet. Dit i fet. Proteccions i per avall. Estava un poc humit i havies d’anar amb compte però ho vam superar (això si, amb qualque peu) sense gaires problemes. La resta per la baixada de sempre sense gaires històries, poc a poc i bona lletra. Ara bé, quan erem a l’altura dels marges, ens vàrem aturar per mirar si baixar per aquí, o per allà... i amb això que ens pareix sentir que un trailer ve darrera noltros. I efectivament, era un trailer. En Guillem amb sa seva Stinky i un ca preciós aferrat a la roda del darrera. I res, acabam de baixar els marges tots tres, escales de darrera l’esglèsia i passeig.

Son les 18:05 i ja hem arribat. Quin gustaso!! Encara fa claror i ens hem marcat una ruteta de 2 horetes ben completa.

Ahh... i fins i tot vàrem tenir temps de fer 4 fotos...

Agafant forces abans de sortir



Rodant cap a Establiments



Per Son Malferit






4 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Això ha quedat mel Biel, bona crónica, per s próxima ja prepararem algun perfil diente de sierra, jajajaja. Sierra per tallar el formatge que ens fotrem si duin peles en acabar sa ruta!!!

Nan ha dit...

Eeeeiii tios, molt be aquesta volteta, joer, quina sort de poder sortir a n'aquestas hores.
Si continuau aixi vos posareu forts.

En principi es dissabte no sortire, tinc sessio.

Unknown ha dit...

Ehhh, estau a tooope! Va bé, va bé!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ostres quina llàstima Nando, tu tens sessió, en mara crec que ho tenia complicat, jo estic un poc cansat però igualment faré s'esforç, esper que en Biel, Vicenç, Pep, Pere, etc... puguin sortir, tenc es mono de tornar a coincidir tots. Records!!!