Pages - Menu

diumenge, 21 de juny del 2009

Galatzo 20-06-2009

Branca & Criollos

Partirem dissabte a les 8:00 esperant que en Maldonado estigués en ratxa i encertàs ses temperatures i es temps. I s'ha de dir que més o manco ho va fer. Feia bastant de baf dins es bosc però se podia circular.

Vàrem sortir des Passeig direcció Granja-Puigpunyent per carretera, cap a Sa Campaneta on ens esperaven unes bones rampes de pujada, terreny desfet i molta fullaca que patinava que donava gust. Va ser duret, però tot se compensa i es single-track que hi ha a partir de sa barrera que fa partió amb Planicia va ser una canya!

I llavor sa baixadeeta! Tot i que estava interrompuda per arbres caiguts que havies d'anar esquivant, com sempre molt divertida i com sempre, se'ns fa curta.

Acabam de baixar i què ens espera? Jejejeje... Ni més ni manco que un super-tiberi que ens tenia preparat en Joan (de la +) a sa seva caseta d'Estellencs. Criollos, morsilla, xuia, cervesa, herbes, de toooot! I bé, quan acabàrem no ens quedava res més que tornar d'Estellencs cap a Esporles! quina mataaaadaaa! I amb sa panxa plena! Vaja unes idees que tenim senyors... Sort que fins a Banyalbufar anàrem de bon rollo, perque llavor se va embrutar sa cosa fins a arribar a s'Arbossar (duiem un bon ritmet!). I res, cap a Esporles i a dinar, encara que no hi hagués molta gana :-P

pedrusco-time pujant Sa Campaneta


...i més pedres

no se veu molt però es tracta d'en Miquel entrant a un tram trialer

pensant amb es berenar...

típica foto mirant cap a Estellencs però amb sa particularitat que no se sap qui és qui...

menjar energètic per a una dieta mediterrània

ses herbes des rentadors serveixen per fer crestes però puden bastant


Salut! Ens veim dijous a les 18:30 a nes Jardinet per fer sa volta pes poble de ses festes!

21 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jajajaja, bona crónina, bones fotos, bon menjar, bona volta,... en definitiva i no me cansaré de repetir-ho BON FLOW!!!!

Mos veim dijous per fer sa volta pes poble!!

Nan ha dit...

JOEEEEEER, quina enveja tios, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!! i jo fen es tonto amb es peu, si ho se vaig amb voltros. M'agradat molt es berenar tipo dieta mediterranea i begudes energetiques jejeje.
Quina rabia mes rabiosa no poder anar es dijous, me cago en mi p.... vida.
Es vou que ho vareu pasar de maravella.

Unknown ha dit...

Cagondell Nando, te varem anyorar! Mem si te recuperes aviat!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Eeeeeehhhh Nando, tranquil que tenc entès que no menjes pels peus així que en acabar sa volta si vols ens veim al passeig i feim unpa amb oli!!!! Ermassets power!!!

bielingo ha dit...

Quina canya de volta al·lots!! I quina canya de berenar!! ;P

Nando, com diu en vicenç, et vàrem anyorar molt. Ja has anat al metge? Com està el tema?

P.S.: dijous OK. 18:30 a sa placeta.

Nan ha dit...

Bielet, he d'anar avui horabaixa pero ja no em fa tant de mal. Ja vos pasare es parte.

Nan ha dit...

Buenas per dir algo, de baixa deportiva 10 dies i despres reavilitacion, cagate lorito, me vuelvo a cagar en mi p... vida.

Mara ha dit...

Bueno Nando, nomes dirte que et recuperis aviat, i fes bonda, que val la pena.

Si vos pareix, dijous, despres de la volta amb bici per el poble i a mirant de mar, podem quedar tots els ermassets bikers per fer un pa amb oli o una hamburguesa al passeig. Lo ideal seria poder quedar davers les 21h perque puguin venir tots, nins i dones inclosos.

Feis arribar la noticia a la gent que no mira el blog, com en Jaume Gual o en Pep "Yeti"

I recordau, tots els que puguin venir a fer la volta pel poble ens veim a les 18:30 h. al Jardinet.

Feis bonda.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

En Jaume gual ja està avisat, i jo en principi si no hi ha contraordre vendré, 17'30 mecánica, 18'30 volta amb bici, 21h sopar. Mara si pel que fos se me compliqués s'horabaixa ja te cridaría o avisaría a en Biel, ja que hi ha una remota possibilitat de que passi, i si fos així igualment vendría a sopar!!!

Nando, jo de tu no aniría ni a treballar, aprofitaría de fer un merescut descans per recuperar-te més ràpid!!! Ánim!!!

bielingo ha dit...

Enga Nan, ànim. Això es passa en un pis-pas.

Respecte al soparillo de dijous, crec que na Immaculada i jo no vendrem, ja que el nin es desbarata molt si l'hi canviam els horaris, i a l'hora del sopar es dins la cuna ja. Com vos podeu imaginar ens fa moltíssimes ganes venir, però crec que es el millor.

bielingo ha dit...

Ahhh, i molts d'anys pels Joans (de la + i corse, i tots els que vulguin)!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

EEEEEEhhhhhhh Molts d'anys a tots els Joans habidos y por haber!!!

Unknown ha dit...

Sii! Molts d'anys a nes Joans des Racing Team :-P

Joan de la Cruz ha dit...

heeiii Ermassets!!! Moltes gràcies per les felicitacions, ens veim horabaixa a la pedalada, al sopar no podré quedar ja que en tenc un altre.
Anim Nan!! en res tornes.
SALUT I FORÇA

Nan ha dit...

Ahir vaig tornar a sa Rotger i a nes final em varem trobar que tinc un esguince i duc es peu tipo enguixat i el he de dur fins dimecres que ve i ja veurem que em diuen despres.
Jo tampoc anire avui a nes soparillo, se me cansa molt sa cama si estic molt de temps per enmig. Menjau per jo i pasarlo be.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots a mi m'han sortit deberes laborales que m'impedeixen arribara temps a sa volta, però el sopar no ens el perdem ni locos!!! devers les 20.30-21h serem pel passeig passejant, jejeje. Mos veim els qui siguem i menjam pels que no hi siguin = proves d'accés al sobrepeso de grado IV. Jajajaa!!

Nan ha dit...

Eeeeeii!!! de que m'he enterat? que sa volta des club d'ahir va ser un fracas? joder, he de posar orden.
A on esta s'espiritu Ermasset?

Unknown ha dit...

Ei! Va anar a mitges, erem només en Mara i jo per controlar a més de 30 xavals i sa veritat... està guay que cada vegada vengui més gent però això implica que hauriem de ser més gent per poder controlar es tinglado, i no menys que els altres anys. Ah, per dins es poble érem uns 80, una canya!

Bueno, aquest cap de setmana tenim festes pel que ses sortides se queden amb stand-by. Ja veurem per la setmana que ve...

bielingo ha dit...

Em va saber molt de greu no poder venir i deixar-vos amb el "marron". Però amb es tinglado des bateig des nin vaig liadíssim! Ho sent molt!

Salut a tots i bones festes!

Nan ha dit...

A que me quito el vendaje y cojo la bici, me cago... no puc mes....

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Joer al.lots no sabeu el greu que em sap sentir això, jo vaig fer el posible per venir, però tenia el tècnic que venia a casa i sa cosa es va anar enredant... Mem si l'any que vé puc no perdre'm cap d'aquests saraos, com sa volta popular amb bici, i sa cursa de muntanya!!