Pages - Menu

dilluns, 20 de desembre del 2010

Duatló Invertit de Hivern de Manacor



I com no, presència d´Ermassets al Duatló Invertit (19.12.10)

El diumenge al matí, mal temps. Que faig ? Eren les 7:20h i na Marian me diu, ja ens hem aixecat, així que ara partim cap a Manacor.

Recorregut 10 km de bici BTT, 4 Km de carrera a peu i 7 Km més de BTT.
El temps estava un poc feo, molt tapat, però no va arribar a ploure, només una petita brusca.
L´organització va deixar molt que desitjar, mala senyalització, pocs voluntaris, sense avituallaments (només al final).La gent feia dreceres i els organitzadors no se n´adonaven...

Era un circuit amb molt de fang i amb uns canvis de ritme un poc radicals, el 80 % dels participants feien les dues rampes a peu. Hi va haver un gran nombre d´averies i retirades.
De 142 participants, van acabar la cursa 122 ( 93 individuals i 29 equips ). A pesar de tot va predominar el bon rollo i l´ambient esportiu dels participants.També vam comptar amb la presència del Pare Noel, tot un crack. (Ja veureu les imatges).

Una vegada acabada la cursa van sortejar una panera de Nadal amb el número del dorsal. Per cert li va tocar a na Marga Fullana, encara no li basten els premis que té?

Resultats:

-BTT: 27´52"
-Cursa a peu: 19´23"
-BTT: 21´22"

Temps total: 1h 10 min i 15 seg.
Posició de la general: el 35.











Bon Nadal i Bones festes a tots.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bona aquesta! Enhorabona! Classificació final???

Joan de la Cruz ha dit...

Si senyor!! el 35 de 122 ets un crack, i no tens temps per entrenar per que si no!!!.
ENHORABONA, TENS MOLT DE MÈRIT!!!
salut.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Joer tio ets massa, jo en ser gran vull ser com tu!!!! Estic convençut que en tenirsa prole per casa seguiràs igual de canyer o més amb els entrenos i participacions a cursas, cosa que jo no estic aconseguint fer ni al meu ridícul nivell. Enhorabona Mara m'encanta veure't donant branca!!!! La foto damunt la bici és de poster!!!

Anònim ha dit...

ets un puta crack .enhorabona i fins sa proxima . i bones festes a tots els ermasateros








jaume busquets

Mara ha dit...

Moltes gràcies al.lots !!!

Jo se que si vos ho proposau també ho podeu aconseguir i segurament millor.

Si no ens vèiem bones festes a tots...

bielingo ha dit...

Mara, ets un fenómeno!!

Al·lots, es Nadal ja es aquí. Molt d'anys a tots. Menjau molt, bebeu molt, i feis tot el que vos vengui en gana, que la vida són dos dies i l'hem de disfrutar a tope!!

Salut a tots!!

P.S.: Si no hi ha res de nou dissabte al matí vull sortir a estirar un poquet ses cames... hi ha qualque sonat que me vulgui acompanyar a fer un voltí curt?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots lo mateix vos dic, molts d'anys a tots i disfrutau a fons d'aquests dies de festa, de menjar, de beure i com no de fer sortides!!

Jo Biel voldría acompanyar-te però tendré el temps molt just per baixar a Esporles i hauré de tornar a pujar a soller i tornar a baixar a Palma de nou, un trull... si decàs cada vegada que pensi fer algo vos ho diré per veure si podem coincidir.

Salut a tots!!!!

Anònim ha dit...

Atlots per tots els interessats dema Diumenge 2a festa de nadal farem una sortideta per cremar el torró i el cava.Partirem a les 8:00h des passeig esper que vos animeu i anem a riure un rato.Molts D'anys!!


A partir d'are
Jaume...."asecas"
¿okay?