Pages - Menu

divendres, 10 de desembre del 2010

Globero Day

Al·lots, sa Marató de Calvià s'acosta sigilosament, ses cartes ja estàn sobre sa taula i dos que jo me conec lo únic que poden fer és amollar cames tranquil·lament i sense presses per tal d'arribar frescs a s'esdeveniment.

Aprofitant aquest magnífic super pont -que per sort hem pogut fer- (pont, torrent, riu, acueducte o lo que li volgueu dir... ), hem pegat una estirada als entrenaments a principi de setmana i aquest divendres dia 10 tocava compensar un poc... fent de globero! Jejejeje... No ho tenia del tot clar es matí quan he començat a rodar amb sa custom de sa meva germana, però hem cobert es planning: Partir a les 9:00 desde Esporles i fer una visita de cortesia a Fora Corda desde Esporles!

Hem partit tira-tira i s'ha de dir que quan ens miravem a nosaltres mateixos mos xapavem de riure amb ses pintes i ses bicis que duiem, jejeje, quin estilaso! Sa Brompton i sa Felt han fet més rodatge del que tenien previst i han aguantat bé :-) Lo millor ha estat sa cara que ha posat un rutero quan l'hem adelantat! Mos ha mirat dues vegades i crec que ha anat directe a s'oculista. Llavor ha tornat altre vegada i ens ha amenaçat: "Aquestes bicis, costa per avall van molt bé, però per amunt no tant". I bé, ens ha tornat a passar... però se pixava de riure. Només ens faltava sa perruca i sa bocina per fer de Fofito i Miliki!

I què més vos puc contar? Sa circulació per dins Palma, un poc més complexa però s'ha de dir que es carril bici és un gran encert, tot i que es sedentaris de sempre (que tanmateix no fan comptes emprar-lo) no li veuen es sentit, però tant per emprar-lo corrent com amb bici, li dona un munt de possibilitats a sa ciutat amés de donar-li un punt molt més sà i contemporani. Què no tot són beneficis? Que no hi ha tant d'espai pels cotxes? Efectivament, però repetesc, si s'analitza fredament, tant per sa Ciutat, com per medi ambient, com per salut i qualitat de vida, té molt a favor. Ara, sí se pot circular amb bici per dins Palma amb unes condicions mínimes.



Pegau una ullada a sa nostra ruta globera!

Què? Hem de fer una Quedada Globera de tant en tant??

6 comentaris:

bielingo ha dit...

Jajajajaja. Brutal.

Com diria en Pep... quins pebrots!!

Pagaria per veure la cara del rutero...

Molaria molt fer una quedada globeril d'aquestes de tant en tant... jo tenc una bike de passeig que podria servir.

Ja tenc la crònica de dissabte passat preparada. Estic pendent de rebre un parell de fotillos perquè no quedi tan sosa.

Fins aviat cracks i disfrutau molt demà!!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

jajajajaja VIcenç si volies sa bici només l'havies de demanar, jajajajaja és conya, quin puntzasso més guay, m'hagués agradat venir, jo tenc una antiga de passeig que hagués donat el punt retro, jejejeje.

Fins aviat!!!!

Per cert el rutero m'ha cridat per demanar-me que li passi consulta psicológica, jajajajajajajaja!!!!!
Encara està plorant el tio...

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Molta sort per demà!!!!

Unknown ha dit...

Gracis al·lots, ja vos contarem

;-) Salut a tots!

Mara ha dit...

Molt bé máquines.

Si mirau el " venta i cambio " i ha un pavo que canvia una bici de ruta valorada en 8000 euros per una plegable o una custom, jajaja.

Podriem organitzar una quedada de bicis rares i anar a lluir-les per es Maritim.

Molta sort per demà i sobretot, disfrutau molt.

Unknown ha dit...

Meam...jo me pensava que volies sa bicicleta per fer una -volteta per Palma-...i NO PER BAIXAR A PALMA! I molt menys per picar-te amb els ciclistes de carretera que s'esforcen tant per estar al TOP 10 dels "querer i no poder".
Ara ja veig que en tornar a deixar-te sa bici t'ahuré de fer signar una declaració jurada de què faràs bonda i sobretot que...no llevaràs s'estupenda panera (que t'hagués estat de gran utilitat per dur es berenar i totes aquestes coses).