Pages - Menu

dilluns, 17 de març del 2008

Excursió dissabte 15/03/2008 versió 2.0

Esporles - Son Dameto - Mirant de Mar - Arbossar - Mirador - Arbossar - Esporles



A sa 2ª edició de s'excursió del Club Ermassets per a Tots els Públics vam comptar amb 5 participants no habituals que van donar tot de sí mateixos per deixar es pedestal ben alt, i ho van aconseguir. 23 Km a bon ritme que ens van servir per poder admirar s'entorn i gaudir d'un dia que realment acompanyava.





Ses participants femenines van superar es obstacles fàcilment. Se diu que o prenen isostar per dinar o entrenen d'amagat...



En Jaume puja rient. Tots sabem que inhala epo tots es vespres. No pot ser altre cosa. Sa costa que acabava de pujar no feia cap gràcia, jejeje


Aquí podem comparar. En Nando no anava tant sobrat, lo que demostra que sa costa era fotuda i que no pren substancies extranyes.



Primera aturada: Mirant de Mar. En Nando se va currar ses fotos com mai. Menos mal que qualcú té una càmara que no li va venir amb es xiclets... Vam reposar un poc i, a donar pedals...





Hi ha senyals que no són legals... Però es propietaris deuen dir: "Si cola,... cola". Tothom té dret a passar pes Camí de s'Arbossar mentre no entri a cap finca. Nosaltres anavem cap a un mirador amb dret de pas públic.


Una vegada a nes Mirador, vam descansar un poc, i de cap a cases altre vegada. Es lloc va agradar en general, principalment a qui no hi havia estat mai. En Fran i en Peter van lluir un casc special edition ultralight. No lis va convençer massa i es proper dia en duran un de normal. Proposam sa propera Sortida per a Tots es Públics per a dia 12/04/2008! On vos fa anar?!

3 comentaris:

Nan ha dit...

Ei Vicenç, aquesta camara dels chiclets no fa tan malament ses fotos, que dius, lo que diu en Mara, quan mes fotos millor.
Pues una volta per fer, no se si sera molt heavy per ses nines pero anar a fer sa comuna de Bunyola, pujar, estar una estona a sa caseta i baixar. Tambe per cambiar un poc de paisatjes.

Unknown ha dit...

Me pareix una bona idea! De fet, ja havia sentit alguna mitja proposició d'això... Per jo, ho podem provar. Si ho prenem amb calma, se puja bé

bielingo ha dit...

Ara estava culejant es calendari des club, i per dia 12/04/08 hi ha prevista sa sortida mensual, a Son Pacs.

Ja mirarem mem quina feim a la fi.