Pages - Menu

dimecres, 5 de març del 2008

Sortida per Sóller 08/03/2008

Tenim en projecte una sortida per Sóller. Serà guiada pen Miquel "Burotell" DH i pot prometre... Seguidament mos comentarà un poc s'itinerari i curiositats

11 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Podem quedar a les 9 - 9'30h a n'es Convent a s'entrada de Sóller ( a partir d'ara serà el punt de quedada de totes ses sortides solleriques).
D'allà partirem cap a deià ( podem allargar sa ruta o escurçar-la tan com volguem) i de Deià hi haurà un parell de Km's per carretera amb poc desnivell muntant, fins arribar al desviament cap als Bens D'Avall, on prendrem camí cap a Muleta o directament cap al Port de Sóller 8Depen de com estigui tot per allà. I llavors ens quedarà prendre cap a Sóller, on podem triar anar per carretera o una opció un fava per un caminoi alternatiu per evitar els cotxes.
Més o manco uns 17 Km en la seva versió intermitja. Com a curiositats tendrem un pas per davall dels 5 ponts del tren de Sóller, una costa bastant fotuda d'uns 200m, passarem per alguns agroturismes, esglesia abandonada, pujarem per escales veurem oliveres centenàries i el més esgarrifant, podrem berenar mirant la mar des d'una tomba i fer-hi algún penjat. Crec que vos agradarà!!!

bielingo ha dit...

Sa cosa té bona pinta.

Jo m'apunt amb una condició... que en Miquel dugui es Parachute... mem si així recuperam l'esperit del Burotell!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots si el temps segueix així i en clarejar resulta que hi ha neu al puig major... si voleu canviam sa ruta i pujam al Gorg Blau i baixam pel barranc de Biniaraix??? És un poc radical, però he de reconeixer que seria una manera de recuperar l'esperit Burotell ( Ahí va eso!!)

Unknown ha dit...

Veig que sa cosa té bona pinta... Esper tenir-ho bé!, tot i que encara no ho tenc clar (hmmmmm). A quina hora podriem estar de tornada?? Salutacions!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Tot depen de lo prest que estigueu disposats a arrancar, però aquesta versió de sa ruta en concret la podem fer en menos de tres hores, tranquilament. Si feim sa variant més curta, és més radical ja que allargant el recorregut no hi trobam un descens tan complicat com aquest que vos proposo. Més envant ja faríem una versió més llarga si decàs.

Nan ha dit...

Aixi com lo pinta en Miquelet, en aquesta volta crec que dure es tripode, els objectius, el flash, 2 camares de fotos, les proteccions, heinas de sa bici, un o dos bocatas de xorizo, la bota de vino, botiquin, la tenda de campanya y un remolc per dur tot aixo, ah, i tambe es parachute.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei, mem sa volta que estic proposant es pot considerar light, tan sols té alguns pasos "anti-Pere" per dir-ho d'alguna manera. Però no és gaire feixuga. Esperem que avui no plogui. Nos faltarà que confirmeu asistència o en cas contrari proposeu ruta alternativa, i sinó a darrera hora telefonaso!!

bielingo ha dit...

Val idó.

Confirmam a les 9h a nes Convent?

Per part meva i den Nan, no hi ha problem, allà estarem.

A noltros ens sobre una plaça al cotxe... així que cualque esporlerí vol venir amb noltros, cap problem.

Fins demà.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Val ja som tres en Pere no sap si podrà venir, i avui parlaré amb un colega de Sóller que ens podría fer de guía en un tros per allargar un poc el recorregut, ja veurem mem com ho té!

Això del blog m'ha canviat sa vida!!!! JAJAJAJAJAJA És una passada!!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Per cert, berenarem en el lloc que surt a sa meva foto, com veis bones vistes n'hi haurà!

Unknown ha dit...

Ja estic cremat! Demà ho tenc xungo... Per dia 15 (s'altre dissabte), si que ho tendré bé... Llavor vos pec un truc.