Pages - Menu

dijous, 24 de juliol del 2008

160mm de forca

Quines són realment aprofitables??


Sa Marzocchi 55 és una de ses forques més desitjades de s'any per finura de funcionament, multiples regulacions, bona rigidesa i perque duu canvi de recorregut i bloqueig... És una molt bona opció. Té un tacte DH bestial. Peròoo... peten totes ses que han tret. Té una càmara mal aïllada i li entra oli d'una altra càmara, lo que acaba llevant recorregut a sa forca. Tot un fiasco.


Una de ses millors des mercat, amb un tacte en sa seva versió d'aire que deixa un poc que desitjar i amb un tacte molla increïble, va tenir unes primeres remeses defectuoses però els darrers anys ha tengut molt bona crítica i és considerada una de ses millors des mercat i una de ses més equilibrades.


Sa Fox 36 ofereix un tacte increïble en molla i molt bon tacte amb versió aire. Dona opció de canvi de recorregut, enguany duu un tancament ràpid de roda molt més còmode que els perns que duia abans, regulació de rebot, compressió... Però no acaba de tenir una solució per endurir-la per pujades per pistes o asfalt, pel que frena a molts dels practicants de llargs recorreguts a comprar-la. És sa més freerider de totes.


Manitou torna a emprar es sistema TCP a sa Nixon, passant de super-conegut SPV. Sa marca ha sigut comprada per Hayes quan ja estava en un estat lamentable i per lo vist han optat per treure un producte lleuger (no arriba a 2kg), bé de preu (com a 200€ més econòmica que qualssevol de ses altres) i pot ser no tant rígida ni amb tantes regulacions, però si ses suficients com per circular bé i sense problemes... És sa més XC de totes.

Per acabar de mirar preus, pesos i comparar:

http://www.foxracingshox.com/fox_bicycle/bike_index.htm

http://www.marzocchi.com/Template/detailSPAForksMTB.asp?IDFolder=113&IDOggetto=55953&LN=UK&Sito=mtb

http://www.manitoumtb.com/depts.asp?deptid=1

http://www.sram.com/en/rockshox/