Pages - Menu

divendres, 18 de juliol del 2008

Novetat Lapierre 2009: FROGGY!!

180 mm

Això es un no aturar. Ja ens veig d'aquí uns mesos amb bixos de 180 mm...

Mirau el nou model de Lapierre per l’any que ve. La nova Froggy. Una bèstia amb 180 mm de recorregut i, casi segur, amb molt bona capacitat per rodar. No he trobat quin preu de sortida tendrà… però barata no serà, segur.



Direcció d'1,5. Preparada per forques de 180 mm o 160 mm. La forca que surt a la imatge anterior juraria que es de 160 mm. Tal vegada amb una Totem...






4 comentaris:

Unknown ha dit...

Sa forca és una 36... No entenc com Fox encara no ha tret una forca de 180 de recorregut amb pletina simple i per direcció de 1.5... I tampoc entenc com no fot propedal a ses forques... Tanmateix, ja té s'invent fet, només l'ha d'aplicar a una altra banda... Com que ja té es mercat fet, pues mira. Necessita que li donin un susto, com va fer en es seu moment Manitou amb SPV per fer-los espavilar.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Froggy supòs que ve de frog (granota en anglès) no? I jo me deman, per quin motiu li hauran posat aquest nom?? Serà pels bots que pega sa bici o pel que pegarem nosaltres en veure el preu?? Els temps crec que van massa aviat, encara no m'he adaptat a sa meva Spicy i fins que no m'hi adapti no la disfrutaré del tot i fins que no l'hagi disfrutada del tot durant un temps.... esper resistir sa temptació del canvi.

Unknown ha dit...

Està clar Miquel... Es fabricants saben que perque es mercat vagi accelerat necessitam novetats una darrera s'altre. Bicis que ens facin pensar que anirem millor i més ràpid i anirem mes xulos, amb ses darreres novetats tecnològiques... Per aconseguir això feim més feina, per tenir més peles. Si en lloc de fer més feina, sortim a entrenar un cop més per setmana, no necessitam ses novetats tecnològiques per anar millor, jejejej :-P

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Crec que tens tota sa raó, pens que hi ha uns mínims en que és interessant disposar d'una certa tecnología, doble suspensió, etc... però arribats a un punt, credc que es qüestió d'anar entrenant i de tenir una millor forma física i una millor adaptació a sa bici. A vegades crec que val més tenir per mà una bici que no que pesi més o menys.