Pages - Menu

dimecres, 9 de juliol del 2008

Sortides Nocturnes

Night Rider



Comença sa temporada de sortides nocturnes! Amb aquesta calor no hi ha manera de rodar durant es migdia i res millor que optar per ses temperatures més moderades des vespre, tot i que s'horari ens penalitzi una mica. Amés, ja mos anirà bé per canviar un poc, no?

Haurem de fer un poc de votació per arribar a un acord de dia per sortir. De dia 12 a dia 17 ho tenc perfecte. Ara falta que poseu quins dies teniu marge i arribam a un acord que li vagi bé a tothom.. Què vos pareix?

2 comentaris:

bielingo ha dit...

Per jo aniria perfecte fer-la dia 18. També anirà bé el tema de sa lluna... ja que el 18 es quant estirà a tope.

Dia 17 no ho tendré bé.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Biel, a mi també me va bé dia 18, però llavors potser m'interessaría que el soparillo amb en Jaume el poguéssim fer un día que no sigui dia 19, que a més crec que en Jaume tenía algo, de fet potser poddríem fer entre setmana un berenar sopar quedant prestet a casa o algún lloc i anar picant, torrant o lo que sigui. que vos pareix??, mirant d'acabar prestet pels que facin feina el dia després?

Per altra banda comentar-vos que per a mi el divendres es un bon dia per sortir i més el capvespre, a aprtir de les 19h per exemple.