Pages - Menu

dimarts, 2 de setembre del 2008

Ermassets a nes Part Forana

Al·lots, Sortim a nes Part Forana. Vos faig un "paste", mem que vos pareix...

Arriba a Esporles
l’emoció del Boulder
El primer campeonat d’Escalada en Bloc
a la plaça del Jardinet el pròxim dia 7 de setembre

B.G.

La tercera prova de la Copa Balear de Boulder arribarà a Esporles el 7 de setembre a les 10.00 hores. Està organitzada per l’Ermassets Club de Muntanya d’Esporles amb la col·laboració de la Federació de Muntanya i la tenda d’esports Foracorda. El Boulder és una modalitat d’escalada que concentra tota la dificultat, no ha de menester company ni cordes de seguretat (abaix hi ha una xarxa), però té la seva. Els organitzadors munten l’escenari a manera de circuit damunt de panells prefabricats i els participants han de complir un temps prestablert. Aquesta és la tercera prova de les quatre que donen pas al campionat. La primera va ser a Sóller, la segona a Pollença i la quarta es farà a Eivissa. Els ‘culpables’ d’aquesta festa són els integrants de l’Ermassets Club de Muntanya presidit per Toni Vicens. El vicepresident és Vicens Ribas, el secretari Peter Trías i el tresorer Francesc Ramon.

Boulder

Arriba a Esporles l’emoció del Boulder. El primer campeonat d’Escalada en Bloca la plaça del Jardinet el pròxim dia 7 de setembrecent creació que ha sorgit deguta l’inquietud d’un grup d’esporlerinsinteressats amb la muntanya,el medi ambient i els esportsque en ell s’hi desenvolupen. L’Ermassets Club de Muntanya d’Esporles practicarà diferentsesports i activitats de muntanya: Bicicletes Tot Terreny (a càrrec d’en Sebastià ‘Mara’), escalada (Pep Sabater), esquí (Jaume Trías), excursions familiars (Llucià Alorda) i curses de muntanya (Toni Vicens).Aquest setembre, a més a més, intoduïran les excursions reivindicatives (a càrrec den Pep Manchí) per intentar la recuperació de caminsoblidats i aconseguir que no es privatitzin, tant a Esporles coma la resta de Mallorca, i donaransuport a aquells grups qui ja fan aquesta tasca, per augmentar la força.
Ermassets

Diu en Jordi des Racó a les seves rondalles que, segons la llegenda, l’Ermasset és un ésser d’estatura mitjana, prim i verd amb ulls grossos com tassons, grans orelles,boca ampla, uns braços i mans allargades, ungles afilades i les cames primes però àgils. Aquest gnom s’encarrega de custodiar el tresor de la cova del mateix nom, a la muntanya de Sa Fita del Ram d’Esporles (per això els esporlerins també hi pugen cada any).

4 comentaris:

bielingo ha dit...

Uuuueeeeee!!! Ja sóm famosos i tot!!!

Vull donar s'enhorabona a nen Fran i a nes grup d'escalada per haver fet possible aquesta "publicitat" i per organitzar tot es tinglado des Boulder. Una llàstima que aquest cap de setmana no sigui per aquí.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Enhorabona a tots, sa veritat és que en conjunt aquest club és una p... canya!!!

jAUME gUAL ha dit...

Son uns cracks,no vegis quin tinglado que monten a ne's Jardinet, llàstima que diumenge no els pugui veure perque segur que serà espectacular.

Unknown ha dit...

Joder amb lo que tenen montat! Flipa! Ara hi he passta i fa por!