Pages - Menu

dilluns, 29 de setembre del 2008

Pedals de Foc: sortides amb BTT dels Ermassets

Vos pas sa proposta de'n Peter per anar a rodar per Aigües Tortes:


Peter ha dit...
Proposata de viatge BTT a qui se vulgui apuntar. Es tracta dels "Pedals de Foc", una ruta pel Parc Nacional d'Aigúes Tortes (http://www.pedalsdefoc.com) duant 5 dies, a rao d'uns 45km/dia per camins i pistes de muntanya. La sortida seria el dijous 9 d'octubre en vaixell a Barcelona i la tornada, també per Barcelona, el dimarts 14 d'octubre (arribada dimecres 15 pel matí. Qui s'apunta? De moment ja som 2 persones (Jo, en Peter, i el meu germà Jaume). Serà una experiència única!!
29 / setembre / 2008 10:11

5 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ostia que guapo!! Jo he estat per allà fent senderisme i sa veritat és que s'entorn i més en aquesta època de s'any és impresionant, noltros concretament dormirem a Espot, que està una de ses entrades al parc i és una meravella. Vendría més que encantat, però justament tenc feina i no puc combinar-ho de cap manera, però m'ho apunto per l'any que vé!! Sort i bones rutes!!

bielingo ha dit...

La veritat es que té una pinta brutal... però m'es impossible arreglar-ho amb tant poc marge de temps. Mem si a la pròxima ho podem organitzar amb un poc més de temps.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Me fa com un poc de respecte proposar-vos-ho, però me fa per altra banda moltes ganes: que vos sembla si ho programam per l'any qui ve anar-hi? Me fa por perque son bastants de Km's cada dia i per a mi implica posar-me definitivament en forma per aguantar es "tirón" jajaja. Que vos sembla??? Creis que ho podríeu tenir bé? Vos fa ilusió??

Peter ha dit...

De cara a l'any que vé la idea és proposar una sortida d'aquest tipus, o al mateix lloc o a un altre (en Vicenç i en Mara són els "jefes" d'això).
Pel que fa als Km per dia, a mi me té acollonit però com que tens tot el dia només per fer això, si te canses t'atures i/o vas caminant i en arribara puesto a menjar i a jeure.
Ja vos contaré que tal s'experiència però quasi segur que serà molt bona.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

OK molta sort i si pots conectar-te des d'algún lloc ja ens informaràs i ens posaràs ses dents llargues!!