Pages - Menu

dilluns, 29 de setembre del 2008

Més Interbike 2008

... Això dona per a molt!

Bé, ja ha acabat s'Interbike i toca resum del que faltava. Principalment hi ha material yankee, des que he destriat lo que més m'ha molat. Resumint vos puc dir que, en tema suspensions, es pivots virtuals rollo VPP estàn cada vegada més implantats, ses bicis amb 160mm de recorregut, cada vegada més habituals i cada vegada més lleugeres. I es tema suspensions en general, idò dins cada categoria augmenta es recorregut (forques per xc amb més de 100mm, forques per "enduro light" amb 150mm, ...), i com no: hidroformats, per un tubo (mai millor dit).


Sa Mongoose Khyber és de lo més impressionant que he vist. Estètica actual sense fer-se "plasta". I com no; duu un sistema de suspensió basat amb pivot virtual.

GT s'està posant molt ses piles (o millor dit: s'empresa que va comprar GT la vol convertir amb referència). Aquesta Fury de descens no té desperdici. La podeu mirar component a component, està increible...

No me cansaré de dir que sa Sanction és molt virguera, i en quant a funcionament, diuen que funciona perfecte. Per cert, GT continua amb es seu propi sistema de suspensió (i-drive), desde fa molts d'anys i amb molt bona crítica.


SAN Fox i sa seva forca referència d'enguany: 150mm de recorregut, eix passant de 15, canvi de recorregut, bloqueig, ... Quan mos arribarà es bloqueig o propedal a ses 36?

Preciosa sa 40 RC2 edició limitada Antherton. Recordem que es germans Antherton han guanyat es campionat del món de descens a sa categoria masculina i femenina.


Finalment comptam amb un bloqueig remot per ses fox de sa gama "RL". Segur que té adeptes...

3 comentaris:

bielingo ha dit...

Quina passada!! M'agrada especialment sa GT Saction... té molt bona pinta. I també sa fox talas de 150mm... ha d'anar mooooolt bé per montar-se una "enduro light" amb un pes super contingut...

P.S.: Si fa 2 o 3 anys ens diuen que una fox amb 150 mm de recorregut seria per enduro light no ens ho creim... lo que hay que ver.

Mara ha dit...

TOOOOOOTEEEEEEMMMMM!!!!!!

Unknown ha dit...

Bueno al·lots, jo definitivament ho tenc xungo per dissabte... Otra vez será. Voltros sortiu i feis sa vostra.

De cara a diumenge, tenim sa fira!
Demà divendres vaig a cercar ses camisetes i de paso duc sa bici a que m'arreglin es tema neumàtics.