Pages - Menu

dimecres, 29 d’abril del 2009

28/04/09 - Tuesday Session [Reloaded]

No pares, sigue sigue, no pares...

Una setmana després. Mateix lloc. Un altre participant a sa session.

Idò si al·lots. Tornam fer session. I tornam fer branson!! (a mirant de mar hi va haver un "amago" de canviar de ruta i fer es camí des pescadors... però no va "cuajar". Ho apuntam per la propera). Ahir ens va acompanyar en Vicenç per calcar la ruta del dimarts passat. No hi va haver complicacions. Pujant de bon rollito, i baixant amb flow.

Aquí teniu uns videos... Vists així, pareixen una p*** mariconada. Però bé, els qui heu estat per allà sabeu com està el terreny.







I aquí podeu veure com queden les pastilles den Miquel després d'una session així com toca.







Salut!

7 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Està clar que estic frenant massa o que ses pastilles que duia eren de chocolata o de saïm, m'he menjat es ferro i tot (si clicau damunt de les imatges ho veureu, impresiona una mica).
Bueno serà qüestió de posar-ne unes més resistents!!!

Unknown ha dit...

Ei! Això ha quedat bastant bé! Hem d'anar practicant i aviat pareixerà es Kranked :-P jejejeje

bielingo ha dit...

Kranked, Kranked!!

Al·lots. Ja que dissabte no ho tendré bé per sortir, tal vegada vagi a fer una volta demà al matí. Si a qualqú l'hi fa ganes pegau un truc.

Nan ha dit...

Miqueeeel!!!! que ses pastilles de sa bici no son per menjar, que fas amb ses pastilles?
La veritat es que sa Branson es exigent de frenos. Noltros es dimarts tambe varem fer sa Branson pero varem pujar per sa volta des general i tornar per s'arbossar.
Be, si no he ha res de nou mos veim es dissabte, ja direu a quina hora.

Unknown ha dit...

Pens que lo millor seria quedar a les 9:00 o 9:30 allà (on aparcam per anar a nes Teix)... Què trobau? Com mos coordinam?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo hi vendré directe, sin pasar por la casilla de salida, com diuen. posam 9'30H? Ho dic per tenir un marge de temps per veure com surt el dia, etc....??

Unknown ha dit...

Bé, al·lots, quedam de manera definitiva a les 9:30 abaix de sa pujada cap a nes Teix. En principi, anam amb cotxe cap allà!

Fins demà!