Pages - Menu

dimecres, 8 d’abril del 2009

Un poc de tot

Bé, ja fa uns dies que això està un poc de "capa caida", i és que aquest temps no ajuda gens i ens atura molt a s'hora de sortir. I per això mateix vos don una noticia que vos animarà un poc:

A Niu Wave tenen unes ofertes impressionants amb maillots-camisetes rollo freeride-enduro. Roba de sa temporada passada, d'alta qualitat, valorada entre 70 i 80€ rebaixada a 15€. Apart d'això i només per a membres del club comptam amb un 20% amb calçons en plà enduro de sa nova temporada... No té desperdici!



Apart d'això, pareix ser que lo d'anar a nes Castell d'Alaró a menjar algo sempre ha de coincidir amb una bona ploguda, o sigui que ves a saber quan s'hi podrà anar.

I bé, per a distreure un poc, aquí teniu uns videos:





P.D.: no oblideu mirar ses noticies que hi ha més abaix!

3 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei ja ho pots dir Vicenç que amb aquest temps no hi ha qui faci res de bó!!

menos mal que te tenim a tu penjant videos de la ostia!!! Son massa, m'ha impresionat un munt el segon, en dos punts, el de la roseguera tan llarga de pedra suelta (no sé com poden controlar) i llavors el darrer tros de video és una canya, planos fixos que semblen fotografies i el biker que passa volant i desapareix i llavors un planol mantingut, on es veu la polseguera que aixeca anant a tota òstia, com si fos el correcaminos: Bip Bip!!

Bé i dissabte que??? Venga començama mirar prediccions i a fer cábales???

Unknown ha dit...

bé, jo estiré per Eivissa i no sé si rodarem molt o no, perque això no pinta molt bé. De totes maneres s'ha d'intentar! Ja vos contaré coses!

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ostres és vera, no hi pensava, esper que trobeu un temps lo suficientment bó com per disfrutar del terreny!!! Mos veim!!