Pages - Menu

diumenge, 26 d’abril del 2009

Bunyolí-Mola de Sobremunt-Ermita 25/04/2009

Molta branca

Ens trobam es dissabte a les 9:00 per juntar-mos amb es grup de'n Juan Carlos (mountain bike tours, -ja podeu imaginar que organitzen viatges amb bici-) i de'n Carlos de Niu Wave, que va venir acompanyat amb en Johnny. Amés mos haviem de juntar amb es grup d'Eivissa que havien vengut 2 dies per Mallorca, però vàren petar una de ses seves bicis i s'enredàren per reparar-la. Res que començam a rodar cap a nes Verger amb un altre grup que de manera improvisada se va juntar amb es nostre pel que erem una barbaritat de gent.

Com sempre que hi ha molta gent, surten problemes tècnics. Es primer vaig ser jo, que es canvi de darrera se va desajustar, però vaig pensar aguantar fins que fessim una aturada. I així va ser. Al poc temps, baixant per Son Malferit, un clau de dimensions astronòmiques va perforar sa roda de'n Mara de banda a banda. Li va deixar un boquete impressionant. Res que mentre ells arreglaven sa roda vaig aprofitar i vaig ajustar es canvi, que simplement tenia es perns que ajusten es topes que s'havien afluixat.

Sa mala sort mai ver tota sola, i al poc temps d'haver reparat sa foradada en Mara va pessigar (snake-bite amb tota regla) i es grup que havia vengut amb nosaltres de manera improvisada es va separar. A partir d'aquell moment, al no ser tants, anàvem més compactes i va ser més fàcil anar junts.

Res, que una vegada reparat tiram cap a Bunyolí on començàrem a donar gas pujant. Aquella stevens de carbono ens va desbaratar i com que ens basta pooooc... crec que pujàrem amb poc temps. I altre vegada reparacions: de tant d'enxufar pujant, en Biel va fer caure es perns des basculant. És un mal que ha d'assumir... no controla sa seva força :-P

Després de fer un poc de McGyver (res, va ser fàcil d'arreglar), seguim pujant s'asfalt fins adalt de ses antenes. Descansam un poc, ens reagrupam i començam a entrar dins es bosc.

Com sempre me vaig confondre a nes principi de trialera, però res, a seguir rodant. Terra i pedrotes fins que hem de començar sa baixada.

Començam a baixar: vàrem fer un primer troç fins a s'Ermita on ens separàrem perque es grup de'n Juan Carlos volia veure sa baixada que hi ha per es Cor de Jesús, per on els vaig guiar, mentre en Mara guiava a la resta amb es grup de Carlos de Niu. Més envant ens vàrem juntar altre vegada per acabar a nes Passeig.

Me pareix que ens ho passàrem com enanos i amés tot va anar més o manco bé. Què més volem?

Fins sa propera! Salut!

9 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Bona crónica, bona volta i bon de tot, llàstima dels ensurts mecànics que foren un bon grapat i ens feren anar més lentos, pel demés fou una bona sortida, almanco tenint en compte que érem tants!

bielingo ha dit...

Doncs tu ho has dit... "que més volem?". Vàrem arribar tots sencers... amb això ja em basta.

Des d'aquí vull donar les gràcies a nen Juan Carles de Mountainbiketours per la companyia al darrer tram de les antenes i per la seva ajuda amb el basculant de la meva tarongeta.

Fins aviat!

Unknown ha dit...

Bé, va ser divertit.. Li he demanat a en juan carlos mem si me pot pot passar ses fotos seves i aixi n'afegim un parell..

bielingo ha dit...

Ahh... per aquesta setmana encara no sabem si farem tuesday o thursday session... ja vos mantindrem informats.

Mara ha dit...

Molt bona cronica.

Crec que casi tots varem disfrutar com a enanos i ens va anar be juntarmos amb altres grups.

Va esser una bona volteta.

Nomes em queda recordarvos que dissabte que ve toca volta de club...

I a que no sabeu el que toca?

TEIX!!!!

Entrenau molt. Ens veim dissabte dispossats a sofrir i a donar-ho tot.

bielingo ha dit...

Ei al·lots! Avui hi ha Tuesday Session!! Si qualqú es vol apuntar... A les 16h a nes Passeig.

Salut!

Nan ha dit...

Jodeeer quin clau que va agafar en Mara, no m'explic com se va ficar aixi.
Segur que va estar molt be sa volta amb tanta gent.
Biel, noltros tambe sortirem, pero a les 18h30, ja m'agradaria poder sortir a les 16h.
Buuufff, dissabte Teix, mamma mia, com diu en Mara ja podem entrenar,en principi m'apunt.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Dissabte canya, a patir pujant i a disfrutar baixant!!! Que per allà no hi claus!!!

Fidibiz ha dit...

Molt bones Ermassets!!!

Al final els Eivissençs varem arribar a dalt de ses antenes a les 13:15 y no les 11 com havia quedat amb en Vicenç...

Esper que en futeres escapades puguem coincidir!!!