Pages - Menu

divendres, 10 d’abril del 2009

Rodant per Eivissa

Pedres, pins i olor a romaní

Bé, ja duim un parell de dies per Eivissa, zona Sant Antoni, Santa Agnès, Sant Mateu... Què vos puc dir? Me recorda bastant a sa zona de Calvià, però amb una qüantitat de pedres aberrant. Sube-baja constant (ses baixades són més curtes i ses pujades també, però n'hi ha més de cada) i en general molt divertit. Es tipus de terra argilós quan es banya és tal ment sabó. Però no sabó des nostre. Sabó en plà pasteta que no pots caminar tant sols. Tot pinar però amb zones amb terra compacta i zones amb terra amb fullaca. Com que tot és tècnic i no atures en cap moment (al manco per on me duen aquests) li has de pillar es tranquillo i a nes principi vas un poc de cul, però llavor disfrutes!

Dijous vàrem fer un parell d'excursions en una, del que podriem destacar Cala Albarca i Cala Salada. Aquesta darrera acaba dins un torrentet molt divertit.

Avui hem anat per una zona que se diu "Es Buitons" amb unes rampes de pujada que fliiipes, estil Ermita però no tant inclinat, però tot de terra i pedres, per continuar amb una baixadeta tècnica amb uns pedrolos i roques impressionats i acabar enllaçant amb un torrent de grava i roques, també molt xulo.
Hem anat de bon rollo però a ritme constant i així i tot han sortit unes 5 hores cada dia...

Avui per "Es Buitons", abans de sa trialera de baixada

Baixant per Dalt Vila

A Cala Salada

Tram des descens de Cala Albarca, versió heavy que no vàrem fer. Pegaves amb es pedals per es costat...

Troç de sa trialera de "Es Buitons"... Pareix que hem arreglat un poc sa 55, jejeje


Salut a tots! Mem si contau coses :-P