Pages - Menu

dissabte, 14 de novembre del 2009

Massanella: Primer asalto!!!

Si al.ots, el títol crec que és l'encertat, haurà estat una primera aproximació al Massanella i ara veureu el perqué...

Haviem quedat en Mara, Pep, Nando, Juan+, Pinxo, Pere i Jo a les 8'30 a Mancor de la Vall, i ha estat, però amb una primera sorpresa que reconec que m'ha tirat sa moral pel terra abans d'arrancar i com que diuen que una imagen vale más que mil palabras... vos pos sa foto i mem si hi veis algo raro, raro, raro...




Qué no hi trobau res raro??? Val idò mirau aquesta....




Sí senyors, és es Pep i no du calçons de Freerider precisament, ni sabates amb cales, bé és que per no dur, no du pràcticament res, jejeje com ho veis el tio ha vengut sense bici, i s'ha fet sa mateixa ruta que noltros (menos els 3'5Km primers de carretera de Mancor a Caimari) a pata correns. Des d'aquí ja faig públic que ets el meu ídol Pep, me inclino ante tus pies!!!!

Doncs bé, hem anat fent per una pujada bastant exigent i amb diferents tipus de terreny, asfalt inicial, terra, formigó i finalment un empredat rollo romà pulit pel pas dels segles... que ha estat molt, molt dur, i  aquest primer ascens cal esmentar un parell de rampes que de tant que picàven t'havies de baixar a gratar-te, almanco jo i algún altre.

Hem trobat moltes al.lotes simpàtiques pel camí que ens animàvem a cantar el m'enamooooraaaa d'en Pinxo's Greatest Hits (per cert avui no aturava de cantar es tio, jajajajaja).

I aquí he de fer una aturada, ja que tots pujàvem pensant amb el berenar promès per en Mara per cel.lebrar al seu aniversari, però.... en un moment donat, en una pedalada traicionera... katacrack!!! En Mara ha romput es canvi!!! Sí com ho sentiu, se li ha aficat una pedrota quan estàvem a punt d'arribar a dalt entre el canvi i li ha doblegat sa pata des canvi i li ha tret el canvi de la rosca, vamos que l'ha petat ben petat (primer canvi de plans... en passar per inca ens aturam a S'escapada a fer sa compra!).

Res, ja ho veurem, ja ho veurem i en Mara que acaba per arribar empenyent a Ca'n Gallet on ens esperava el berenar preparat i on en pocs minuts de diferència ha arribat en Pep rollo triunfal (Fixau-vos amb sa música i aplaudiments en el minut 1'30 del video). Primer menjarem i llavors ja ho veurem.

En definitiva, no hi havia arreglo possible, i un cop hem tengut sa panxa plena hem pensat que el millor que podíem fer era tornar enrera i baixar cap a Caimari, deixant per una altra ocasió el nostre atac al Massanella, com fan els bons i intel.ligents escaladors, si avui no és el dia no és el dia i punt. I creis-me que realment no ho era el dia, NO. Ja que quan ens posam  en cami i al final d'una exigent davallada on cadascú ha baixat al seu ritme, en Pinxo ha tengut enveja d'en Mara que baixava "sin motor" i ha decidit prescindir del seu canvi per així poder fer un pedido a Chain reaction rollo 2x1 de canvis X0 jejeje, vaja que ha trencat el seu. Torna a treure el troncha i torna a punyir sa bici. I una metres més avall va en Nando que tenia afán de protagonismo i ens fa un invertido i sa carrega el GPS d'una òstia, menos mal que ell no s'ha fet res. però no acaben aquí ses desgràcies d'avui, noooooo, encara havien de foradar en Mara i en Pinxo un pic abans de conseguir arribar al cotxe.

Bé si feis recomptes veureu que es pedido a Chain reaction serà d'allò més sucós així que si algú vol aprofitar els portes seràn gratuits segur!!!

Una mitja volta molt entretenguda, amb molt bones vistes i un terreny força abrutpe que ens ha fet treure lo millor de noltros, però ha estat només un primer asalt, en el segon segur que farem cim, vos poso un video amb ses fotos i ja que el ritme ha estat més bé lent vos poso una canço d'offspring que es titula: Long way home ho pillau??? trobo que hi queda bé no??

Ánim als que han fet pèrdua, és una bona oportunitat per fer tunning!!!
Mos veim a sa próxima!!!

I moltes gràcies a en Mara per aquest bon berenar que ens ha convidat!!!! Molts d'anys nin!!!!

5 comentaris:

Nan ha dit...

Bon resum Miquel, t'hauren de pagar per fer aquests articles tan professionals.
Ido si, amem si en es segon asalto conseguim pujar a n'es Massanella. Avui em feia mal tot es cos i aixo que va ser una caiguda tonta tonta i crec que es GPS esta a punt de posarli un lletrero que posi R.I.P.
Amem si a sa proxima no he ha cap accident. Despres de lo que va pasar lo millor de sa volta va ser es super berenar gracies a n'en Mara.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Sí senyor, lo millor es berenar cortesía d'en Mara!!!

Mara ha dit...

Anem a cantar totos junts:

SOY, SOYSOYSOY, SOYSOYSOY,...

SOY DE LA MUTUA.

A veure si aixi s´arreglen les coses. JeJeJe.

bielingo ha dit...

Juuuueeee al·lots!!!

Lo leo y no lo creo!! Ja ho val... Quina putada es teu GPS Nan...

Així i tot pareix que les rialles no vàren faltar.

Vos vaig anyorar molt!

Fins aviat

Unknown ha dit...

Buenoooo! Mola s'excursió aquesta! Joder, però llàstima de ses petades... quin munt de desastres que van passar nooo??

Lo important és que arribàreu tots sencers i pareix que vos ho vàreu passar bé!

Salut!