Pages - Menu

dimecres, 25 de novembre del 2009

MTB Through BC!

Per Canadà fan concursos de videos d'esport... Aquest ha estat es guanyador des MEC held a video contest - Sweet Spots... Mem si feim algo senyors!

15 comentaris:

Unknown ha dit...

No vos asusteu! Estic cercant una plantilla on hi pugui posar videos panoràmics i no quedi un desastre! A sa plantilla anterior no hi caben i és una púa perquè n'hi ha de molt bons

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Tranquil Vicenç tu amb calma, sa qüestió és que serà una canya poder veure aquests videos!!! Gràcis per sa feinada que t'estàs pegant amb es blog!!!! Ánims!!!!

bielingo ha dit...

Quina canya de video! I quina canya de paratges per disfrutar del MTB que tenen per allà... mmmm....

Per cert, per video no, però per fer una session de fotos jo tenc la càmara calenteta, el dit a punt i les targetes de memòria buides...

Mara ha dit...

Quina canya de video. Jo en vull un...

Per començar jo me conform en fer una bona sessió de fotos com deu mana. Nomès hem de posar data. Crec que hi ha cameres i voluntaris suficients com perque surti algo decent.

Si davall sa roca posam una piscina de coixins com la del video jo crec que m atreviria a botar. jejeje.

Mara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Venga posau un dia ja d'una vegada i deixau-vos de pensar tant, mirau jo tenc sa munyeca barrinada o sigui que no puc fer massa bici (vull dir que només puc pujar però no baixar... jejejeje perque acabo fet pols o sigui que jo m'apunt de fotógraf.

Voltros direu quan vos va millor!!!
Mara ara mateix m'en vaig a comprar espuma per un tubo!!!!! Solo por verte voooooooolaaaaaarrrr!!!!!

Mara ha dit...

Si voleu i fa bon temps i un poc de sol podem quedar per dissabte demati. Que trobau? o vos estimau mes anar a fer una sortideta.

Unknown ha dit...

Hmmmmm... com s'ha encalentit es teeema... jejejeje... a jo me va bé tant una cosa com s'altre, ara que reconec que mono de sortida en tenc...

Anònim ha dit...

Si per fi puc afegirme a alguna sortida amb voltros, podré dur sa cámara GoPro HD que he demanat per tenir per sa tenda, ni falta que dir que la podreu emprar sempre que volgueu.
Pereniu

bielingo ha dit...

Caxis, jo per dissabte ho tenc impossible al·lots.

Unknown ha dit...

- Ei Pere, diuen que sa càmara aquesta va fina-fina... Ja ho saps, en venir te tocarà fer de camera-man!

- Biel, ja falta menos!

- Idees per dissabte??

bielingo ha dit...

Si Vicenç, si... ja falta menos...

A partir de la setmana que ve ja ho tendré millor. Ja ho tenc un poc colocat, i si no hi ha res de nou, podré sortir 2 horabaixes entre setmana i fer la volta del cap de setmana (que a priori m'anirà millor el diumenge).

Fins aviat i disfruta de l'UZZI!! (Cabronàssss!!! :P)

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jo dissabte ho tenc bé a priori o sigui que el que volgueu, m'estic referint a fer fotos i video perque el que és bvaixar fus no podré pel tema de sa mà que me fa molt de mal.
Com volgueu!

Pereniu: Mola aquesta cámara i que t'apuntis amb noltros, mem si me recuper i podem rodar un poc junts!!!!

Mara ha dit...

Bones al.lots.

Si voleu, i a en Pereniu li va be, podriem canviar un poc d´aires i sortir per la zona d´Alcudia, Pollença,... i en Pere ens podria fer de guia i mostrar alguna ruta xula de la seva zona.

Que trobau?

Anònim ha dit...

Cachisss... Sempre ho veuràs, ahir vespre vaig querdar amb es meu germà per anar a sa comuna i pujar fins es coll d'honor i llavors baixar fins a Coanegra, si no teniu plans i voleu venir he quedat a les 8.30 a Santa Maria devant sa casa de'n Grande (S'ex des Mallorca).
No serà una volta molt llarga perque tenim dinar a les 2 i hem de esser a nes cotxe a la 1.30 màxim.
Per lo de sortir per Alcudia si voleu ho podem programar per d'aquí a 2 dissabtes o per es pròxim diumenge.
Pereniu