Pages - Menu

dimarts, 16 de setembre del 2008

Sortida Dissabte 20/09/08 Dia de la Mobilitat

A les 8:00 al Passeig: Més pedals!

Un dia tan especial com dissabte que ve, no podia faltar una ruta per Esporles. Quina ruta, vos demanareu? Ido sa ruta la pos a lliure el·lecció! La podriem decidir entre tots. Aquest dia, el que serà important serà es segon plat...

Degut a que es Dissabte es es dia de sa Mobilitat, s'Ajuntament, per tal de potenciar es mitjans de transport alternatius i en concret, sa bicicleta, ha disposat una sèrie de pàrquings de bicis. Amés, per tal de donar-nos soport amb es tema de sa Ruta de sa Pedra en Sec, llegirà un manifest amb es qual es posa al nostre costat respecte al tema. Això, com no, aprofitaràn per dur-ho a terme a una hora que hi hagi gent pel carrer (per altre banda comprensible, ja que s'ha de fer saber), i aquesta hora serà, aproximadament, les 12:00. Ja sé que a alguns de nosaltres no ens acabarà de quadrar sa cosa (Miquel, me sap greu), però aquesta condició ha estat sa que ha posat s'ajuntament.

Per tant, es plà seria, es següent: partir prestet (8:00-8:30), fer sa volta i acte seguit, passejada per es poble.

A part de llegir es manifest i posar-se de part nostre, han acollit ses al·legacions presentades a ForoMTB i també ses que vam presentar nosaltres com a Club de Muntanya, i les estan estudiant ja mateix (les han llegides davant jo) per tal de presentar-les com a ajuntament, el que tendrà molta més repercusió que si es presenta a través d'un club. I aquí no acaba tot. Intentaran concertar una reunió entre es Conseller d'Esports i Joventut i es Club per tal de que els hi contem sa problemàtica i que li proposem idees per a que sa pràctica des nostre esport preferit sigui totalment sostenible, ...

Tot això i molt més en xerrarem a sa propera sortida! Esper ses vostres opinions i que aviseu a tot quisqui perque vengui, perque ens hem de fer veure!


Ver mapa más grande

Salut!

25 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Molt bé Vicenç, i per part meva tranquils me quedo tranquil desaber que s'Ajuntament està de part nostra, sa veritat és que com dic darrerament, en molts de sentits sou un poble "especial" (bé jo ja casi que m'estim més dir "som" un poble especial). Enhorabona a tots!! Això ho guanyarem!!

Woody ha dit...

Bon dia Vicenç

Des de Palma vendrem uns quants. Supòs que'l punt de trobada serà davant del Bar Es Passeig. Si no te sap greu publicitarem la sortida també al foroMTB i a la nostra web.

Unknown ha dit...

Ok, me pareix perfecte que vengueu, ja que justament coincideix que vendrà en Biel Vicenç, que és Conseller, i l'ambient que hi hagi el veurà i si veu gent i moviment, millor que millor. Ja sabeu com funciona sa política. Necessiten "Sa Foto". Necessiten Veurer-ho de primera mà.

Gràcies anticipades!

bielingo ha dit...

Perfecte nois. Comptau amb jo per dissabte. Si vos pareix podem confirmar l'hora de quedada a les 8:00, ja que amb es trui i entre que ve un i arriba l'altre, sempre es faran les 8:30 quant partiguem...

jAUME gUAL ha dit...

eContau amb mi,d'una manera o s'altre intentare tenir solucionat lo de sa bici.

Mara ha dit...

Jo tambe m´apunt. Podeu comptar amb jo. Ens veim dissabte.

Nan ha dit...

Jo tambe m'apunt

Unknown ha dit...

Miquel, sense es teu casco i es teu paraxute no serà lo mateix. Necessitarem 4 tios per fer es mateix "bulto" que tu totsol...

Marta " alias Furtado" ha dit...

Idò jo no vos podré acompanyar perque estiré fent feina però estic molt orgullosa d'aquest projecte que teniu en marxa.

Amunt Ermassets!!!!

bielingo ha dit...

Ei mara. Ahir vaig xerrar amb en Pere de Niu Wave i em va dir que ja tenia les cobertes que l'hi vares demanar. Demà horabaixa hi aniré amb en Jaume a cercar ses nostres proteccions. Si vols venir, hi ha puesto, i si no les podem dur nosaltres.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

eeeeehhhh super parechute, ahí estaré!!! Podeu comptar amb mi de totes totes potser fins les 13h però no més tard, proteccions, motxilla ben carregada, etc... jo li diré a en Bonnin i mem si en Pere Bunyola s'apunta a fer bulto. Com més serem més riurem!!

Unknown ha dit...

Bono, això va bé!

Es paraxute és molt important!

Eh Biel, igual vos acompany. He de xerrar 4 coses amb en Pere per lo de sa Fira Dolça (tema roba i stand)

bielingo ha dit...

Ok. Demà dematí xerram i quedam amb s'hora de partida.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

je ara pensava que igual venía, però pensant-ho millor potser val més que no... jajaja és que aquella cosa vermella i tots noltros dins es cotxe igual no hi cabem,... jejejeje era broma, era broma.... no vos poseu nerviosos, jajajaj

bielingo ha dit...

Siiiiiii que hi cabem... no pasis pena... pots venir tranquilament...

bielingo ha dit...

Ara que no em sent ningú... si vens ens podrem tocar mirant sa "vermelleta"...

Unknown ha dit...

Si no vens, t'enviarem fotos provant-la :-P

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

JAJAJA sou massa, anda que tardau a reaccionar eh??? Jeje, no, al final no vendré tot i que sería divertit, però tenc trui. Ara bé la setmana que ve entre setmana faig comptes pujar al refugi des Teix si algú s'apunta ja ho sabeu!! Això sí amb sa tarongeta picant i 1 litre d'aigua.

Unknown ha dit...

Ei, senyors,

Com a rutes que tenim possibles i que mos encaixin bé dins es temps, pens que tenim, o bé tiram cap es Verger per carretera i feim Antenes o sino, Son Dameto, Mirant de Mar, Branson, Port de Canonge, Volta des General, Arbossar i cap a Esporles.

Què trobau?
Propostes?

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

per a mi mirandemar-brandson me va bé un poc de disfrute i a patir pujant.

Sa Roqueta de n'Àngelinox ha dit...

Enhorabona per sa vostre iniciativa!.
Molt bé també s'Ajuntament d'Esporles.Esperem que sigui tot un éxit.

Unknown ha dit...

Gràcies Àngelinox, a veure si entre tots aconseguim aturar aquest plà absurd!

bielingo ha dit...

Ei vicenç.

Trob que està bé sa ruta que proposes: Son Dameto - Mirant de Mar - Branson - Port - General...

Ara ho posaré a foromtb, que per allà hi ha gent que ho demana...

Unknown ha dit...

Ok Biel!

He posat es mapa d'on quedam per si algú no hi sap

Teen Dating - Ourteennetwork.com ha dit...

Cool I guess