Pages - Menu

dijous, 11 de desembre del 2008

13/12/2008 - Branson?

Hi tornam...???

Al·lots. En vista de que per aquest dissabte no hi ha res previst de moment, i que la branson està a punt de caramel·lo, vos propós, juntament amb en Miquel, una ruteta divertida. Com ho veis si feim Costa - Mirant de Mar - Branson - Volta des General - Correu?

Podriem quedar a les 9h a nes passeig.

Vos fa ganes?

Anau dient...

9 comentaris:

Mara ha dit...

Bones.

Aquets cap de setmana deixarem descansar sa TOTEM.

He estat xungo amb grip i me toca fer bonda.

Divertiu-vos!!!!!!!!!!

bielingo ha dit...

Ostras tiu... ja em sap greu, esper que et trobis millor. Idó així... ja no tornarem sortir plegats fins l'any que ve, no?

Unknown ha dit...

Mara, li hauràs de posar somnifero a sa Totem, sino se passarà tot es vespre pegant cops per sa porta! Jejejeje...

Ei, serà veritat que sa Branson tornarà a estar a punt... Per fer-la, a Mirant de Mar, no agafeu es tram des pescadors!... M'han dit que hi ha "el globero de la curva"; un tio que no va ser capaç de baixar un dia que estava un poc banyat i "deambula" per un tram de pedra, repetint es mateix tram una vegada i una altra i si passa algú i posa peu, li pega una clatellada...

:-P Me patina s'embrague

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jajajajaja, jo crec que el vaig veure s'altre día, jajajaja.

Ei Mara quina llàstima, si decàs preniu-vos dos somnífers, un per sa Totem i un per Tú, però tranquil que si tot va bé podràs veure sa sortida "en diferit" jejejeje.

Millora't i ja que en Biel treu es tema: jo duia idea de que vinguéssiu un dia a dinar aquestes festes a Sa indioteria, potser després de fer una sortida per sa Comuna de Bunyola.
Així que aneu pensnt quin dies sou per aquí i teniu lliures per tal que tornem a coincidir tots, i si ha de ser dins any nou no passa res. Jo personalment totes ses festes estaré per aquí.

SALUT a tots!!!

Nan ha dit...

Bones, Mara que et recuperis que volem sentir pres s'olor a Totem.
Jo no estic gripos pero algo me ronda pero dema intentare ser a n'es passeig.
Per cert, ¿que es aixo d'es globero de sa curva???????? Jo vaig passar ahir a les 19h i no havia ningu, a lo millor a n'aquesta hora esta sopant.
Fins dema.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Mirate'l en nan de quina manera més subtil ens fa saber que tot i pluja, fred i calabruix, el tio allà estava donant pedals, malgrat sa presència del tio aquest de sa curva... Molt bé Nan!!!!

Unknown ha dit...

jejejej, Nando, això és que no vares posar peu, per això no el vares veure...

Mara ha dit...

Gracies a tots.

Jo em prenc unes petites Vacances sense Totem i sense Ransom.

Surt de viatge i com diu en Biel no tornare a sortir fins l´any que ve.

No entreneu molt.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Otro de vacas, joer tios això és la ostia, després diuen que hi ha crisis, quina crisis ni ná de ná, jajajaja disfruta Mara i tranquil que entrenaré tot lo que pugui mem si dins any nou et puc seguir tant pujant com baixant.... (m'agrada posar-li dificil als reyes magos, jajajaj)