Pages - Menu

dimarts, 9 de desembre del 2008

Branson + verdet

Sabó absolut!

Ja mos teniu en bon dilluns (però festa, jejeje) a en Jaume Gual, en Biel, en Josep i un servidor, dubtant si sortir o no perque sa cosa no pintava gaire bé. Eren les 9:30 (hora de senyor) i feia brusqueta, però tiràrem per amunt, cap a Son Dometo.

Pujant pujant, reparàrem quatre desastres que duia sa cadena den Josep (duia una doblegada important) i de bones a primeres ens trobam una trialera xopa com a sabó ,on en Biel es va lluir un cop més, demostrant que tècnica en té i jo crec que si no està sa cosa complicada de veres, passa de provar de pujar (total, si està normal, no fas història, jajajaja).

Res, que arribam a nes mirador de Mirant de Mar, ens posam ses proteccions, i per avall!

Com patinava! Però complirem com uns senyors! Hi va haver algún incident sense conseqüències greus (com sa patinada den Josep i sa treta de lloc da sa maneta den Jaume) i res, després de sa sessió de speedway i ben xops, tornàrem cap a cases!

Salut!

2 comentaris:

bielingo ha dit...

Idò si. Sabó absolut. Aigo. Fang... Però vaig pegar un disfrute que te cagas!!! Quina canya sa Branson.

Molt bona sortida. Curta. Però intensa.

I tu vicenç, com sempre, vaja quines cròniques que et marques. Molt, molt bé.

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

No té nom!!!! Ja fris de fer-la jo, i en tenir cámara de video haurem de posar-li uns limpiaparabrisas... haurieu d'haver fet una foto del antes y el después!!!