Pages - Menu

dimarts, 23 de desembre del 2008

Chill-Out Session II

Idò sí, en bon dilluns matí i fent ús d'unes més que merescudes vacançes, arrancam en Biel en nando i en servidor (en Juanito no va poder venir), de cap a sa costa, també anomenada sa costa de "ses merdes" per sa quantitat de merdes de cà que hi han i que son fruit d'amos desconsiderats que es pensen que tot és muntanya i orgànic, sense pensar que per allà mateix i passen pares amb els seus fills, ciclistes que llavors netejam ses bicis.. (bé només alguns, jejeje), etc.... perque després vengui na Munar a prohibir el pas a bicis perque deteriorem, no te fot i els cans poden cagar enmig del camí??

Bé, ja m'he desfogat!!

Costa per amunt, Mirandemar per avall, pujam cap al camí de s'Erbossar i baixam per prendre sa volta des General, en plena baixada per una d'aquelles rotes on hi ha asfalt, ens topam amb l'amo que ens crida l'atenció pel fet que el camí no és públic i ens vol fer pagar els plats bruts d'altres desconsiderats, ens comenta ses històries més destacades i li feim un poc de teràpia de grup, total que ens deixa passar tot i seguir remugant.

Sa baixada per sa volta des General, preciosa!!! i llavors berenada relaxada al Port des Canonge, barrita, glucosa, brou vermell i per amunt. Vaja pujadeta, sempre és dura, però si te la prens xerrotejant es fa més lleu. Arribam a esporles i "beer moment", fonem el bote i el deixam tremolant, només ens queda un euro i poc així que el próxim dia cal recaudar fons.

Ens va fer un dia genial, soleiet, bona temperatura, i sortideta rollito Chill-out pra el disfrute de las piernas!!! Fins sa próxima!!
























5 comentaris:

Unknown ha dit...

jode, rollo senyors... Segur que anaveu escoltant Chambao, jejejeje :-P

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jajaja, escoltant potser no però cantant....

bielingo ha dit...

Inclús n'hi havia que ja pensaven com gastar es diners que en teoria ens tocarien a sa loteria.... jejejeje...

Dissabte que feim??

Ahhh... segurament demà dematí aniré a fer un voltí super light amb en Jaume. Si qualqú s'apunta...

bielingo ha dit...

Ahhh Miquel, m'ha molat molt sa crònica... 10 puntos para tí... jejeje

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Jejeje moltes gràcies!!

Sa veritat és que si ens hagués tocat... tendríem el síndrome TOTEM, veuriem totems per tot, etc... qui sap igual val més així... jejeje.

Dissabte ja que és un dia un poc tonto d'entrefestes, si vos pareix podríem mirar de fer alguna sortida de ses menys comuns, no sé, aniré pensant...