Pages - Menu

dimarts, 23 de desembre del 2008

Renovació i altes de socis

Ja acabam el 2008!!

Com ja sabeu, Ermassets, Club de Muntanya d'Esporles, és un club sense ànim de lucre, format per un grup de persones que únicament vol transmetre als damés la seva forma de vida: la muntanya. Els qui formam l'equip directiu i/o representam les diferents seccions, organitzam excursions i us guiam pels paratges de Mallorca (i més enllà), i d'alguna manera cau certa responsabilitat sobre nosaltres.

El tema està clar: tot i que enguany -i esperem que sempre segueixi així- no ha succeit cap incident greu, si algú es fa mal, no està cobert per cap assegurança, i va amb males, ens pot fer tancar el Club.

Apart d'això, donam per suposat que els que participen en les nostres excursions, practiquen esport de manera més o manco habitual, per això vos demanam que vos federeu amb els Ermassets. Federar-se és totalment recomanable per molts de motius: cobreix rescats de muntanya, assistència sanitària, dona preferència als refugis, permet competir... En Fran ens detalla amb que consisteix el tema modalitats:

Bones a tots!!

L'any esta a punt d'acabar i ja tenim els preus de sa Federació de l'any vinent. Sa federació ha pujat els preus 3 euros s'assegurança i noltros mantenim el preu de soci de l'any passat degut a la bona aceptació que va tenir.

Vos ho propos tan prest per si dia 1 de gener ja voleu estau federats. La gent que hagi estat federada aquest any amb noltros basta que m'envii el D.N.I., i la que no m'ha d'enviar nom senser, D.N.I. direcció, C.P., sexe, modalitat a la qual es vol federar (B,C o D i si vol incloure sa federació espanyola o no),

- La modalitat B (Excursionisme,Espanya, Portugal, Andorra i Pirineus frances) val 68 euros

- La modalitat C (Excursionisme, Escalada, Torrents i BTT,Espanya, Portugal, Andorra i Pirineus frances) val 82 euros

- La modalitat D (Excursionisme,Escalada, Torrents i BTT a tot el món, fins 7.000m) val 114 euros i les ampliacions de la federació espanyola, valen 15 euros.

Qualssevol persona que paga té dret a saber on van els seus doblers. Vos explic: 20€ van destinats al club, que ho empra per pagar una assegurança de risc civil (per si ens carregam alguna barrera, marge o el que sigui) i la resta va cap a la federació.

És a dir, si vos interessa, heu d'enviar un mail a en fran: franxisquet@hotmail.com amb ses vostres dades i fer l'ingrès a Sanostra indicant sa modalitat i el nom, al número de
CC 2051.0049.12.1070005207

Gràcies per confiar amb nosaltres.

2 comentaris:

MIQUEL ANGEL LLOMPART AMELLER ha dit...

Ei al.lots, moltes gràcies a voltros per tot l'esforç que heu fet tot l'any per fer que tot vagi endavant. Vos ho dic en serio, crec que entre tots, organitzadors, directius, i tots aquells que de qualque manera hem anat participant, hem aconseguit montar, disfrutar, tenir i compartir un club que és una veritable canya, a tots els nivells, però sobretot a nivell humà i mediambiental, perque crec que hem deixat patent que ens preocupa seguir mantenint viva la relació home-natura!!

Molts d'anys a tots i a federar-se toca!!! I ho dic per experiència ja que vaig ser el primer en estrenar sa tarjeta del club als pocs dies de federar-me i val molt la pena, et tracten de conya!!

bielingo ha dit...

Comparteixo totalment el que diu en Miquel.

Així dona gust!!

Molts d'anys a tots!!

P.S.: Un dia d'aquests faré s'ingrés